GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τοπική οργάνωση Κω του Εθνικού Μετώπου για το περιστατικό του πακιστανού παιδεραστή

"Δυστυχώς τα νέα ΚΑΙ για το νησί μας είναι άσχημα. Αναφερόμαστε στο γεγονός του  βιασμού ενός 10χρονου κοριτσιού από 52χρο...



"Δυστυχώς τα νέα ΚΑΙ για το νησί μας είναι άσχημα. Αναφερόμαστε στο γεγονός του  βιασμού ενός 10χρονου κοριτσιού από 52χρονο Πακιστανό." αναφέρει στην ανακοίνωση του το Εθνικό Μέτωπο και συνεχίζει:
"Τέλος πλέον στις φράσεις του τύπου «Εδώ στην Κω ευτυχώς δεν έχουμε τέτοια περιστατικά». Τώρα ήρθαν και στο σπίτι σου! Η χώρα βρίσκεται εδώ και χρόνια στο έλεος μιας απίστευτης εισβολής, ολοένα κλιμακούμενου αριθμού λαθρομεταναστών από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Ανάλογης έκτασης εισβολή δεν έχουμε ζήσει ποτέ. Οι συνέπειες στην ασφάλεια, την υγεία, την κοινωνική συνοχή, την εκπαίδευση, την οικονομία αλλά και την ίδια την εθνική κυριαρχία είναι πλέον ορατές από όλους.
Τα ακριτικά νησιά, όπως η Κως είναι από τους πρώτους "προορισμούς" των λαθρομεταναστών που απειλούν την εθνολογική σύσταση και την κοινωνική συνοχή. Καλούμε σύσσωμο τον λαό του νησιού μας αλλά και τον ελληνικό λαό, να δώσει από δω και πέρα βροντερό παρόν στο σημαντικό αυτό πρόβλημα και να σταθεί πλάι στο ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ που έχει αναλάβει δράση τόσο για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, όσο και αυτό της ισλαμοποίησης που απειλεί Ελλάδα και Ευρώπη μέσα από συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση