GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αίσχος! Δεν θα το πιστέψετε τι βρήκαν στο κρεοπωλείο του εστιατορίου του πασίγνωστου σεφ, Τζέιμι Όλιβερ

Λουκέτο μπήκε προσωρινά στο κρεοπωλείο του εστιατορίου Barbecoa του πασίγνωστου σεφ, Τζέιμι Όλιβερ στο Λονδίνο. Οι λάτρεις της...



Λουκέτο μπήκε προσωρινά στο κρεοπωλείο του εστιατορίου Barbecoa του πασίγνωστου σεφ, Τζέιμι Όλιβερ στο Λονδίνο.
Οι λάτρεις της κουζίνας του μάλλον θα δυσαρεστηθούν από την είδηση, ωστόσο ο λόγος που έκλεισε, είναι σοβαρότατος: Σύμφωνα με τον Independent, έπειτα από ξαφνικό έλεγχο που πραγματοποίησε κλιμάκιο των υγειονομικών αρχών, βρέθηκαν περιττώματα ποντικιών, μούχλα στα κρέατα και ληγμένα βοδινό κρέας wagyu.
Οι επιθεωρητές, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, εντόπισαν μούχλα στα κρέατα, ενώ διαπίστωσαν ότι οι μηχανές κοπής κρέατος και συσκευασίας σε κενό αέρος ήταν βρώμικες ενώ το ακριβό ιαπωνικό μοσχαρίσιο κρέας wagyu και άλλα είδη κρέατος είχαν λήξει.
Επιπλέον, από τον έλεγχο προέκυψε ότι άλλα κρέατα, όπως φιλέτα κοτόπουλου, είχαν είχαν αφαιρεθεί από τις συσκευασίες τους, είχαν συσκευασθεί εκ νέου σε σακούλες με κενό αέρος όπου είχε τοποθετηθεί ετικέτα με ημερομηνία λήξης μία εβδομάδα αργότερα.

Εκπρόσωπος του σεφ δήλωσε ότι εξετάζουν το τρόπο ώστε να αντιμετωπιστεί το ζήτημα γρήγορα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του βρετανικού Independent, το κρεοπωλείο του Όλιβερ, ήταν ένα από τα 19 καταστήματα τροφίμων (σε σύνολο 1.659) στο Σίτι που έλαβαν το χειρότερο σκορ αναφορικά με τις συνθήκες υγιεινής.
Σημειώνεται ότι ένα γεύμα στο Barbecoa κοστίζει περισσότερα από 100 ευρώ.

1 σχόλιο

  1. Την επόμενη Κυριακή παίζεται το μέλλον μας, αν θα συνεχίσουμε να είμαστε ΣΚΛΑΒΟΙ της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ ( ΕΛΙΑΣ), του Ποταμιού και των διαπλεκομένων ή θα ζήσουμε ελεύθεροι.

    Πρέπει στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές να ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ κανέναν υποψήφιο που στηρίζεται από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

    Στην Αθήνα μαύρισμα σε Καμίνη και Σπηλιωτόπουλο και Ν. Κακλαμάνη. Ψήφο σε Σακελλαρίδη και Καπερνάρο ( αν και πολλοί αγανακτισμένοι Αθηναίοι μιλάνε και για Κασιδιάρη ).

    Στη περιφέρεια Αττικής ψήφο σε Δούρου και Χαϊκάλη, αυτοί να είναι στο β' γύρο.

    Στο Πειραιά, στο β' γύρο πρέπει να είναι ο Γ. Μώραλης και ο Δρίτσας.

    Στη Θεσσαλονίκη πρέπει να καταψηφιστούν μαζικά Μπουτάρης και Καλαφάτης και να μη μπουν στο β' γύρο. Στη Θεσσαλονίκη ο Σύριζα κατεβάζει τον Μηταφίδη και η Ελλ. Αυγή τον Ματθαιόπουλο. Οι ΑΝΕΛ τον Παπαγεωργίου, αν του επιτραπεί η συμμετοχή.

    Στη περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, πρέπει να μαυρίσουμε πρωτίστως Ιωαννίδη και Μπόλαρη. Οι ΑΝΕΛ στηρίζουν Τζιτζικώστα,ο Σύριζα κατεβάζει την Χαραλαμπίδου και η Ελλ. Αυγή τον Χρυσομάλλη.

    Σε όλους τους δήμους, σε όλες τις περιφέρειες δεν πρέπει να ψηφίσουμε κανέναν υποψήφιο με δεσμούς,επίσημους ή ανεπίσημους, με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ( Ελιά ),ακόμα και αν έχουμε φίλους ή συγγενείς στα ψηφοδέλτιά τους,ακόμα κι αν επέδειξαν έργο. Πρέπει να τους καταψηφίσουμε την Α' Κυριακή, να πάρουν χαμηλά ποσοστά, για να "πληρώσουν" για τους ανελέητους φόρους, τα χαράτσια, τις περικοπές παντού, την ανεργία, τις αυτοκτονίες.

    Για όνομα του Θεού, βγείτε από τα κομματικά μαντριά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αλλά και των δεκανικιών τους ( Ποτάμι, Δημάρ, Λάος ). Μαυρίστε τους ! Κόψτε τους την αλαζονεία, διαλύστε το κομματικό τους κράτος στους δήμους και στις περιφέρειες. Μετά τις εκλογές θα γίνουν ασύδοτοι και θα εφαρμόσουν κι άλλα κρυφά μέτρα. Δεν θα μας αφήσουν ούτε σπίτια ούτε καταθέσεις ούτε δουλειές. Μαυρίστε τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση