GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οριστικά τέλος ο Σανιά!

Τίτλοι τέλους μπήκαν οριστικά στην «σχέση» της Άρσεναλ με τον Μπακαρί Σανιά. Ο γάλλος άσος, ύστερα από επτά χρόνια παρουσίας στ...

Τίτλοι τέλους μπήκαν οριστικά στην «σχέση» της Άρσεναλ με τον Μπακαρί Σανιά. Ο γάλλος άσος, ύστερα από επτά χρόνια παρουσίας στους «κανονιέρηδες» αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν, κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του απ’ το προπονητικό κέντρο της εθνικής του, όπου προετοιμάζεται για το Μουντιάλ.

«Δεν είναι πλέον μυστικό, φεύγω απ’ την Άρσεναλ σίγουρα. Οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν μια προσπάθεια για να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας, αλλά οι συζητήσεις δεν κατέληξαν όπως θα ήθελα. Ήταν τιμή μου να φοράω την εν λόγω φανέλα. Αν και δεχθήκαμε αρκετές φορές κριτική για τα τρόπαια που δεν έρχονταν, πέρασα πολλές μαγικές στιγμές. Δεν μετανιώνω για τίποτα. Πήραν την απόφαση που έπρεπε. Δεν θέλω να πω ακόμα που θα συνεχίσω την καριέρα μου, υπάρχουν πολλά τηλέφωνα, αλλά σίγουρα θα έχω βρει την επόμενη ομάδα μου πριν το Μουντιάλ», ανέφερε στην «Equipe» ο Σανιά.

Πάντως, ήδη λέγεται πως υπάρχει πλήρης συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, κάτι που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να πάρει και επίσημη μορφή τις προσεχείς ημέρες.

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση