GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τροχαίο στην Ιεράπετρα- Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ... από εθελοντές!

Τροχαίο ατύχημα, ευτυχώς όχι σοβαρό, σημειώθηκε λίγο μετά τις 5:30 το απόγευμα της Πέμπτης στον παραλιακό οικισμό Φέρμα Ιεράπετ...



Τροχαίο ατύχημα, ευτυχώς όχι σοβαρό, σημειώθηκε λίγο μετά τις 5:30 το απόγευμα της Πέμπτης στον παραλιακό οικισμό Φέρμα Ιεράπετρας, στην ευθεία που διαπερνά μέσα από την περιοχή.

Όπως αναφέρει το radiolasithi.gr, ένας 80χρονος προσπαθώντας να κάνει αναστροφή του οχήματός του, προσέκρουσε σε διερχόμενο όχημα το οποίο οδηγούσε γυναίκα και είχε κατεύθυνση από το Μακρύ Γιαλό στην Ιεράπετρα.

Η σύγκρουση ήταν πλάγια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά ο ηλικιωμένος αλλά και η σύζυγός του που επέβαιναν στο όχημα. Η γυναίκα οδηγός του άλλου οχήματος τραυματίστηκε ελαφρύτερα.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του radiolasithi.gr, για να γίνει η μεταφορά τους όμως στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας χρειάστηκε αυτόπτες μάρτυρες να καλέσουν το ΕΚΑΒ όπου η απάντηση που έλαβαν, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ανθρώπων που βρέθηκαν στο σημείο, ήταν ότι το μοναδικό ασθενοφόρο της βάρδιας βρισκόταν σε διακομιδή στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

Έτσι, ενημερώθηκαν άλλοι εργαζόμενοι του τομέα ΕΚΑΒ της Ιεράπετρας οι οποίοι δεν είχαν βάρδια εκείνη την ώρα και χάριν στον εθελοντισμό τους, βρέθηκαν στο σημείο του συμβάντος. Εξού και η χρονοκαθυστέρηση αφού ασθενοφόρο δεύτερο υπήρχε στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου αλλά εργαζόμενοι όχι για να εκτελέσουν τη βάρδια τους.

Τελικά, το ζευγάρι των ηλικιωμένων μετέφερε στο Νοσοκομείο το ασθενοφόρο σε μια διακομιδή, ενώ η οδηγός του άλλου οχήματος μεταφέρθηκε και εκείνη για προληπτικούς λόγους αλλά με ιδιωτικό μέσο μεταφοράς.

Πάντως αυτό το περιστατικό έρχεται να προστεθεί στα πολυάριθμα συμβάντα που έχουν καταγραφεί στον ευρύτερο Δήμο Ιεράπετρας χωρίς να μπορέσει να εξυπηρετηθεί μέσα στο σωστό χρόνο.

Και αυτό γιατί όταν εξυπηρετείται ένα περιστατικό και δεν υπάρχει δεύτερη βάρδια εργαζομένων, όλα τα υπόλοιπα περιστατικά μένουν εκτεθειμένα κάτι που έχει καταγραφεί και στο παρελθόν ακόμα και με εξέλιξη περιστατικού σε θάνατο!

Παρά την αποδεδειγμένη αυταπάρνηση του προσωπικού του ΕΚΑΒ, τον εθελοντισμό του και την άμεση επέμβασή του, το υπάρχον ανθρώπινο δυναμικό εκ των πραγματων δεν μπορεί να "γίνει χίλια κομμάτια" για να καλύψει τα αυξημένα περιστατικά στο νομό Λασιθίου.

Είναι καιρός να επανεξεταστεί σε κεντρικό επίπεδο η μεγαλύτερη στελέχωση του Εθνικού Κέντρου Υγείας στο νομό.

1 σχόλιο

  1. Βράζει η ελληνική κοινωνία. Ο Ελληνικός λαός βρίσκεται μπροστά σε μια νέα προκλητική ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ για να διαλυθούν οι ΑΝΕΛ και η ΔΗΜΑΡ ( από άγνωστα κέντρα αλλά με γνωστά κίνητρα ), ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες και για εκλογή Προέδρου και συνέχιση της διακυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ με ενσωμάτωση αποστατών βουλευτών από τα άλλα κόμματα για να φτάσουν τον αριθμό 180έδρες, και να συνεχιστεί για 2 χρόνια το μαρτύριο του μνημονίου και του μεσοπροθέσμου.

    Εξωθεσμικά κέντρα, αφού επέβαλλαν δοτούς πρωθυπουργούς και "εκλεκτούς υπουργούς", τώρα ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ και ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ σχέδια διάλυσης κινημάτων, όπως των ΑΝΕΛ και της ΔΗΜΑΡ, και τη δημιουργία νέων κομμάτων που θα παίξουν το ρόλο υποστηρικτή ( Ποτάμι ) ή προσφέρουν θέσεις και υπουργεία και καρέκλες σε "ανεξάρτητους" βουλευτές για να επιστρέψουν στα μαντριά. Απέραντο μαγειρείο, φοβερά παρασκήνια,ίντριγκες, εξωθεσμικά κέντρα εξουσίας, πολιτικο-οικονομικής, αγωνίζονται με νύχια και με δόντια να κρατηθούν στην νομή της εξουσίας, και ποδηγετούν τον Ελληνικό λαό μέσω των τηλεοπτικών καναλιών. Βρώμα, μπόχα, δυσωδία, ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, παραβίαση του δημοκρατικού πολιτεύματος και Συντάγματος, με στόχο τον Σύριζα και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης που όρθωσαν αντιμνημονιακό λόγο. Αιδώς Αργείοι !

    Οι δημοκρατικοί πολίτες που ψήφισαν Ελιά και Ποτάμι, πως νοιώθουν σήμερα με τις ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση