GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαφορά Τσέλσι-Λάμπαρντ

Εμπόδια και μάλιστα υψηλά παρουσιάζονται για την ανανέωση της συνεργασίας της Τσέλσι με τον Φρανκ Λάμπαρντ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο εισηγήθη...


Εμπόδια και μάλιστα υψηλά παρουσιάζονται για την ανανέωση της συνεργασίας της Τσέλσι με τον Φρανκ Λάμπαρντ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο εισηγήθηκε την παραμονή του 36χρονου μέσου, που με τη σειρά του θέλει να παραμείνει για να κλείσει την καριέρα του στους «μπλε», ωστόσο στις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του υπάρχει μεγάλη απόσταση.
Ο λονδρέζικος σύλλογος θέλει να μειώσει αισθητά τις απολαβές του Λάμπαρντ από τις 150.000 λίρες την εβδομάδα που εισέπραττε βάσει της τελευταίας συμφωνίας του, αλλά ο παίκτης-παρότι αντιλαμβάνεται πως είναι αδύνατο να μη ρίξει τις απαιτήσεις του-δεν δέχεται μεγάλες «περικοπές» στο μισθό του.
Οι επαφές συνεχίζονται και μένει να φανεί αν θα βρεθεί η χρυσή τομή για τον Λάμπαρντ, που φέτος είχε 40 συμμετοχές και 7 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση