GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιχείρηση της Πυροσβεστικής για δύο τραυματίες στον Όλυμπο

Μια περιπέτεια περίμενε τους μαθητές λυκείου της Λάρισας που αποφάσισαν να πάνε πεζοπορία στον Όλυμπο. Την ώρα που οι μαθητές μαζί ...


Μια περιπέτεια περίμενε τους μαθητές λυκείου της Λάρισας που αποφάσισαν να πάνε πεζοπορία στον Όλυμπο.
Την ώρα που οι μαθητές μαζί με τους καθηγητές τους διέσχιζαν μονοπάτι που οδηγεί από τα Πριόνια Ολύμπου στην παλιά μονή Αγίου Διονυσίου, μια καθηγήτρια, 49 ετών και ένας μαθητής, 16 ετών, τραυματίστηκαν στον αστράγαλο.
Τότε ένας άλλος μαθητής ενημέρωσε την Πυροσβεστική που έστεισε επιχείρηση διάσωσης.
Ένα πεζοπόρο τμήμα με 12 άτομα ξεκίνησε από την Κατερίνη και το Λιτόχωρο, εξοπλισμένα με τον κατάλληλο διασωστικό εξοπλισμό, και αφού έφτασε στην περιοχή, εντόπισε τους τραυματίες στο μονοπάτι. Στη συνέχεια με τη χρήση φορείων μετέφεραν καθηγήτρια και μαθητή στην παλιά μονή Αγίου Διονυσίου, όπου τους παρέλαβε το ΕΚΑΒ.
Οι δύο τραυματίες αρχικά μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια για περαιτέρω εξετάσεις στο νοσοκομείο Κατερίνης.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση