GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουτρουμπή και Καρνέζη κοιτάει η Ουντινέζε

Μετά τον Ορέστη Καρνέζη η Ουντινέζε εξετάζει και την περίπτωση του Γιώργου Κουτρουμπή από τον Παναθηναϊκό. Αυτό τουλάχιστον υπ...



Μετά τον Ορέστη Καρνέζη η Ουντινέζε εξετάζει και την περίπτωση του Γιώργου Κουτρουμπή από τον Παναθηναϊκό.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει στην ιστοσελίδα του ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο. Έγραψε ότι η ιταλική ομάδα έστειλε και σκάουτερ στην αναμέτρηση με την Τρίπολη για να τσεκάρει τον κεντρικό αμυντικό του «τριφυλλιού».
Στο ρεπορτάζ παράλληλα τονίζεται ότι ο 23χρονος στόπερ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και γι' αυτό έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ουντινέζε. Οι «φριουλάνι» φέρονται να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις στόπερ, διότι ετοιμάζονται να πουλήσουν τον 26χρονο Γάλλο στόπερ Τομάς Ερτόχ και μία απ' αυτές φέρεται να είναι ο Κουτρουμπής.
Στον Παναθηναϊκό φυσικά δεν έχουν κάποια ενόχληση από την Ουντινέζε, όμως, δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο πώλησης, εφόσον έρθει μία ικανοποιητική προσφορά.
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση