GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Παρίσι θα πάει αύριο ο Στουρνάρας

Στο Παρίσι θα βρίσκεται αύριο ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της υπουργικής...



Στο Παρίσι θα βρίσκεται αύριο ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της υπουργικής συνόδου του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης.
Η σύνοδος το ΟΟΣΑ έχει ως θέμα «Προσαρμοστικές οικονομίες και κοινωνίες χωρίς αποκλεισμούς: Ενισχύοντας τις θέσεις εργασίας και την ανάπτυξη» και την προεδρία ασκεί φέτος η Ιαπωνία.
Επί τάπητος θα τεθούν η αντιμετώπιση των κοινωνικών προκλήσεων, μέσα από τη δημιουργία περισσότερων και καλύτερων θέσεων εργασίας, αλλά και η διασφάλιση πιο αποτελεσματικής παροχής δημόσιων υπηρεσιών.
Επιπλέον, θα εξετασθούν οι μακροπρόθεσμες τάσεις της παγκόσμιας οικονομίας, οι δημογραφικές πιέσεις και η κλιματική αλλαγή, ενώ στο επίκεντρο θα βρεθούν επίσης η Ουκρανία και οι γεωπολιτικές εντάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση