GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάρωσαν «Ίμπρα» και Παρί

Σιγά μην το έχανε… Ο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς ήταν το «Α και το Ω» της φετινής πορείας της Παρί Σεν Ζερμέν στο Σαμπιονά και με 25 γ...

Σιγά μην το έχανε…

Ο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς ήταν το «Α και το Ω» της φετινής πορείας της Παρί Σεν Ζερμέν στο Σαμπιονά και με 25 γκολ σε 32 συμμετοχές, την οδήγησε στην κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Όσο για τον ίδιο, ψηφίστηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της σεζόν, ένα βραβείο που κατακτά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αφήνοντας πίσω του τους συμπαίκτες του Τιάγκο Μότα και Τιάγκο Σίλβα, αλλά και τον Τζέιμς Ροντρίγκες της Μονακό.

«Είναι μεγάλη τιμή να παίρνω το συγκεκριμένο βραβείο για δεύτερη χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, όλο το επιτελείο της ομάδας και τους φιλάθλους» τόνισε αρχικά ο Σουηδός επιθετικός και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι αυτή ήταν η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου. Η ομάδα είχε μια εξαιρετική χρονιά. Τα επόμενα χρόνια ελπίζω να κατακτήσω κι άλλα τρόπαια, μεταξύ άλλων και το Champions League».

Εκτός από τον Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς, άλλοι δύο συμπαίκτες του είχαν λόγο να χαμογελούν. Ο Μάρκο Βεράτι ψηφίστηκε καλύτερος νέος παίκτης της σεζόν και ο Σαλβατόρε Σιρίγκου πήρε το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα. Τέλος, καλύτερος προπονητής της χρονιάς στη Γαλλία αναδείχθηκε ο Ρενέ Ζιράρ, που οδηγεί τη Λιλ στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση