GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ειδικό περίπτερο κατά του καπνίσματος στην πλατεία Αριστοτέλους

Το ειδικό περίπτερο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που στήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους, ενόψει της αυριανής παγκόσμιας ημέρα...



Το ειδικό περίπτερο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που στήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους, ενόψει της αυριανής παγκόσμιας ημέρας κατά του καπνίσματος, επισκέφθηκε σήμερα (Παρασκευή 30 Μαΐου 2014) ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου και ενημερώθηκε για τις επιπτώσεις του ενεργητικού και παθητικού καπνίσματος στην υγεία του ανθρώπου.

«Από την πλατεία Αριστοτέλους στέλνουμε ένα μήνυμα. Το κάπνισμα είναι εξάρτηση και σκοτώνει» σημείωσε μετά την ενημέρωση ο Υπουργός, προσθέτοντας πως «κάθε τσιγάρο που ανάβει αφαιρεί 5,5 λεπτά από τη ζωή μας, ενώ ετησίως καταγράφονται περισσότεροι από 600.000 θάνατοι εξαιτίας του παθητικού καπνίσματος, εκ των οποίων οι 165.000 αφορούν παιδιά. Με αφορμή την αυριανή παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος, το μήνυμά μας είναι σαφές. Σβήστε το τσιγάρο, κερδίστε ζωή» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καράογλου.

Η πρωτοβουλία της συγκεκριμένης δράσης ανήκει στο Γ.Ν.Θ. «Παπανικολάου» Διασυνδεόμενο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, μέσω του Γραφείου Εκπαίδευσης Πολιτισμού, Έρευνας και Καινοτόμων Δράσεων του Ψ.Ν.Θ. και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την 3η και την 4η Υ.Π.Ε., το Κ.Ε.Ε.Λ.Π.Ν.Ο και το Δήμο Θεσσαλονίκης.

1 σχόλιο

  1. Βράζει η ελληνική κοινωνία. Ο Ελληνικός λαός βρίσκεται μπροστά σε μια νέα προκλητική ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ για να διαλυθούν οι ΑΝΕΛ και η ΔΗΜΑΡ ( από άγνωστα κέντρα αλλά με γνωστά κίνητρα ), ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες και για εκλογή Προέδρου και συνέχιση της διακυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ με ενσωμάτωση αποστατών βουλευτών από τα άλλα κόμματα για να φτάσουν τον αριθμό 180έδρες, και να συνεχιστεί για 2 χρόνια το μαρτύριο του μνημονίου και του μεσοπροθέσμου.

    Εξωθεσμικά κέντρα, αφού επέβαλλαν δοτούς πρωθυπουργούς και "εκλεκτούς υπουργούς", τώρα ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ και ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ σχέδια διάλυσης κινημάτων, όπως των ΑΝΕΛ και της ΔΗΜΑΡ, και τη δημιουργία νέων κομμάτων που θα παίξουν το ρόλο υποστηρικτή ( Ποτάμι ) ή προσφέρουν θέσεις και υπουργεία και καρέκλες σε "ανεξάρτητους" βουλευτές για να επιστρέψουν στα μαντριά. Απέραντο μαγειρείο, φοβερά παρασκήνια,ίντριγκες, εξωθεσμικά κέντρα εξουσίας, πολιτικο-οικονομικής, αγωνίζονται με νύχια και με δόντια να κρατηθούν στην νομή της εξουσίας, και ποδηγετούν τον Ελληνικό λαό μέσω των τηλεοπτικών καναλιών. Βρώμα, μπόχα, δυσωδία, ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, παραβίαση του δημοκρατικού πολιτεύματος και Συντάγματος, με στόχο τον Σύριζα και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης που όρθωσαν αντιμνημονιακό λόγο. Αιδώς Αργείοι !

    Οι δημοκρατικοί πολίτες που ψήφισαν Ελιά και Ποτάμι, πως νοιώθουν σήμερα με τις ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση