GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η ευρωπαϊκή κρίση χρέους», το νέο βιβλίο του Σημίτη

Την προσεχή Τετάρτη στο πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ θα παρουσιαστεί από τον ίδιο τον Κώστα Σημίτη, το νέο βιβλίο του πρώην πρωθ...



Την προσεχή Τετάρτη στο πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ θα παρουσιαστεί από τον ίδιο τον Κώστα Σημίτη, το νέο βιβλίο του πρώην πρωθυπουργού με τίτλο «Η ευρωπαϊκή κρίση χρέους».
Η αγγλική έκδοση βασίζεται στο βιβλίο του Κ. Σημίτη «Ο εκτροχιασμός», βελτιωμένη και εμπλουτισμένη με νέα στοιχεία που έχουν στο μεταξύ προκύψει και προσαρμοσμένη ώστε να απευθύνεται στο αγγλόφωνο κοινό.

Το βιβλίο, που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Manchester University Press, θα παρουσιάσει το ακαδημαϊκό κοινό και φοιτητές ο ίδιος ο Κ. Σημίτης.

Ο συγγραφέας αναλύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ελληνικού χρέους ενώ, παράλληλα, υπογραμμίζει τους λόγους που αυτό συνδέεται στενά με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις πολιτικές ενοποίησής της.

1 σχόλιο

  1. ΣΑΥΡΑ ΑΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΜΙΣΗΣΕΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΦΟΔΡΑ .ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΕ ΔΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση