GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γιάννος διαψεύδει δημοσίευμα για οκτώ νέους λογαριασμούς

Δήλωση διάψευσης του σημερινού πρωτοσέλιδου θέματος της εφημερίδας Real News, που τον αφορά, έκανε ο πρώην υπουργός κ. Γιαννος ...



Δήλωση διάψευσης του σημερινού πρωτοσέλιδου θέματος της εφημερίδας Real News, που τον αφορά, έκανε ο πρώην υπουργός κ. Γιαννος Παπαντωνίου.
"Στο φύλλο αυτής της Κυριακής της εφημερίδας REAL NEWS, το πρωτοσέλιδο άρθρο αναφέρεται σε δήθεν ύπαρξη "οκτώ νέων λογαριασμών" που συνδέονται με "μίζες" σε εξοπλιστικά προγράμματα.
Το δημοσίευμα αυτό είναι ψευδέστατο, συκοφαντικό και παντελώς ανυπόστατο. Συγκεκριμένα:

(α) Δεν υπάρχουν 8 λογαριασμοί. Υπάρχει ένας λογαριασμός, ύψους 1,3 εκατ. ευρώ, που είχε δημιουργήσει η σύζυγός μου το έτος 2000 (Μάϊο και Αύγουστο) για τα παιδιά της από τον προηγούμενο γάμο της. Ο λογαριασμός, σύμφωνα με στοιχεία της τράπεζας που έχουν ελεγχθεί απο τις αρχές, υποδιαιρείται σε 8 υπολογαριασμούς, ανάλογα με τη διαχείριση από την τράπεζα του ενός και μοναδικού κατατεθέντος ποσού.

(β) Ανέλαβα το υπουργείο Εθνικής Αμυνας στις 31 Οκτωβρίου του 2001, σε χρόνο πολύ μεταγενέστερο από τη δημιουργία αυτού του λογαριασμού. Αποδεικνύεται, εξάλλου, από στοιχεία της τράπεζας που έχουν προσκομιστεί στις αρχές και έχουν ελεγχθεί, ότι μετά τον Αύγουστο του 2000 δεν κατατέθηκε ούτε ένα ευρώ στο λογαριασμό.
(γ) Κατά συνέπεια, δεν υπάρχει, και δεν θα μπορούσε να υπάρξει, καμιά απολύτως σχέση αυτού του λογαριασμού με εξοπλιστικά προγράμματα.
(δ) Η σύζυγός μου έχει χορηγήσει τρείς (3) εξουσιοδοτήσεις σε ισάριθμες αρμόδιες αρχές για το άνοιγμα του λογαριασμού.
Επειδή η ψευδολογία και η κατασυκοφάντηση δεν μπορούν, σε μια ευνομούμενη πολιτεία, να συνεχιζονται επ' άπειρον, ζήτησα από το δικηγόρο μου να κατατεθεί αγωγή κατά της εφημερίδας REAL NEWS για βαρύτατη δυσφήμηση."

Από τη διεύθυνση της Realnews έγινε το ακόλουθο σχόλιο:
"Οι αγωγές εναντίον της εφημερίδας μας ήταν στο πρόσφατο παρελθόν προσφιλής μέθοδος του κ.Ακη Τσοχατζόπουλου και των συνεργατών του, στην προσπαθειά τους να μας φιμώσουν. Είναι προφανές ότι δεν μας πτοούν. Το ρεπορτάζ μας στηρίζεται γι άλλη μια φορά σε επίσημα έγγραφα, τα οποία και δημοσιεύουμε".
epikaira.gr

2 σχόλια

  1. ΠΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ, ΠΟΣΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014, ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ;;

    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΝΙΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!

    ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ - ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!!!

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΨΥΧΑΡΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ, Ο "ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ" ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΠΟΥ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΝ ΠΛΑΣΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΩΣ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο "ΝΑΠΟΛΕΩΝ" ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΞΑΫΛΩΝΕΤΑΙ!

    ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ’ΣΑΙ, ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ ΓΙΑ ΝΑ "ΠΕΙΘΕΣΑΙ" ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ-ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ, ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ…

    Η ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΟΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΙ ΓΥΠΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΑΚΟΥΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥΣ, 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!

    ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ 100% ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ;;;

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!

    MΑΥΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΩΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΨΥΧΑΡΗ, ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ "ΠΛΥΣΤΡΑ" ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΤΟΥ – ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ, ΑΠΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ "ΠΟΤΑΜΙ" ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 20% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ (ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΓΚΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΚΤΗΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΨΕΥΔΗ ΛΟΥΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση