GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Συναγερμός» με Ρονάλντο

Τα προβλήματα του τελευταίου διμήνου συνεχίζονται για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο πορτογάλος σούπερ σταρ δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο ...


Τα προβλήματα του τελευταίου διμήνου συνεχίζονται για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο πορτογάλος σούπερ σταρ δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο φετινό παιχνίδι της Πριμέρα Ντιβιζιόν με την Εσπανιόλ, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο (στο σημείο που έχει το πρόβλημα).
Για το λόγο αυτό, προτιμήθηκε να μην ρισκάρει πιθανή υποτροπή, αφού υπάρχει ο τελικός του Champions League με την Ατλέτικο Μαδρίτης το Σάββατο (24/05) στη Λισσαβόνα.
Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι έμεινε εκτός ενδεκάδας καθαρά για προληπτικούς λόγους, αλλά ουδείς μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος. Τη θέση του «CR7» στην αρχική ενδεκάδα της «βασίλισσας» πήρε ο Ίσκο, ενώ εσπευσμένα μπήκε στην αποστολή ο Τσάμπι Αλόνσο.
Χάνοντας αυτό το παιχνίδι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο χάνει και την ευκαιρία να κατακτήσει το «Χρυσό Παπούτσι» της φετινής σεζόν, αφού χρειαζόταν ένα γκολ για να τα καταφέρει.
Πλέον, θα μοιραστεί το βραβείο με το Λουίς Σουάρες της Λίβερπουλ, που έχει πετύχει επίσης 31 γκολ, εκτός κι αν γίνει κάποια έκπληξη από το Λιονέλ Μέσι, που έχει 28 τέρματα και πρέπει να πετύχει καρέ στον αποψινό «τελικό» πρωταθλήματος της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση