GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαμόγελα για Ολαϊτάν

Τέλος καλό, όλα καλά φαίνεται πως ισχύει στην περίπτωση του Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος τον περασμένο Μάρτιο είχε ανησυχήσει τους ανθρώπ...


Τέλος καλό, όλα καλά φαίνεται πως ισχύει στην περίπτωση του Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος τον περασμένο Μάρτιο είχε ανησυχήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού με την αποχώρησή του από το Καραϊσκάκη (στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό) με ιογενή μυοκαρδίτιδα.
Όπως γράφει ο «Γαύρος», πριν από λίγο καιρό είχε πραγματοποιηθεί ιατρικό συμβούλιο στο νοσοκομείο που είχε νοσηλευτεί ο Νιγηριανός επιθετικός, με την παρουσία του γιατρού των Πειραιωτών, Χρήστου Θέου.
Εκείνο που προκύπτει είναι πως ο νεαρός παίκτης δεν έχει πλέον τίποτα, είναι απολύτως καλά και οι εξετάσεις του είναι «σα φυσιολογικού ανθρώπου».
Όλοι φοβόντουσαν μήπως τελειώσει άδοξα η καριέρα του 21χρονου παίκτη, στο ενδεχόμενο το συγκεκριμένο περιστατικό να του αφήσει κάποιο πρόβλημα και τελικά χρειαστεί να κρεμάσει τόσο νωρίς τα παπούτσια του.
Ανάλογα θέματα απαιτούν περίπου έξι μήνες για να μπορέσει ένας ποδοσφαιριστής να επανέλθει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, όμως επειδή ο Ολαϊτάν είναι πολύ καλά αυτή τη στιγμή ίσως να επιστρέψει και νωρίτερα (πιθανότατα να προλάβει το δεύτερο κομμάτι της προετοιμασίας)!
Εκείνο που απομένει πλέον είναι να υπογράψει κάποιος γιατρός πως δεν συντρέχει πλέον κάποιος λόγος ανησυχίας για το μέλλον του παίκτη και αυτό θα γίνει με το ταξίδι του Νιγηριανού στο Βέλγιο, όπου θα επισκεφτεί ειδικό γιατρό μετά την παρότρυνση του μάνατζέρ του.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση