GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα επιστολή Ολυμπιακού σε ΕΟΚ για την ασφάλιση των διεθνών

Η απάντηση της ΕΟΚ στην αρχική επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, που ζητούσε να ενημερωθεί αν οι διεθνείς παίκτες της ομάδας είναι ασφαλι...


Η απάντηση της ΕΟΚ στην αρχική επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, που ζητούσε να ενημερωθεί αν οι διεθνείς παίκτες της ομάδας είναι ασφαλισμένοι για τις υποχρεώσεις της Εθνικής, δεν «κάλυψε» τους «ερυθρόλευκους».
Με δεύτερη επιστολή τους, στις 23 Μαΐου, οι Πειραιώτες ζήτησαν την προσκόμιση των ασφαλιστηρίων συμβολαίων μεταξύ FIBA ή της ΕΟΚ και οποιασδήποτε ασφαλιστικής εταιρείας, ενώ ζήτησαν επίσης λεπτομερή στοιχεία για το μέγιστο ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε διεθνή παίκτη.
Υπενθυμίζεται πως η ΕΟΚ έχει απαντήσει ότι υπάρχει συμφωνία για ασφάλιση όλων των παικτών από τη FIBA, αλλά και πως ο Ολυμπιακός προειδοποιεί πως αν δεν υπάρχει πλήρης ασφαλιστική κάλυψη για το πλήρες ποσό των συμβολαίων των παικτών του δεν θα τους θέσει στη διάθεση της Εθνικής ομάδας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση