GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση Γ. Κουριαννίδη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης ''Θεσσαλονίκη πόλη ελληνική'' και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κο...



Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης ''Θεσσαλονίκη πόλη ελληνική'' και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης, έκανε την  ακόλουθη δήλωση για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Θεσσαλονίκης:
" Ευχαριστώ όλους όσοι συμπορεύθηκαν με την κίνηση μας σε έναν ωραίο αγώνα ανιδιοτελή , και ηθικό, χωρίς όμως το ποθούμενο αποτέλεσμά. Ευχαριστώ επίσης όσους τίμησαν με την επιλογή τής ψήφου τους την προσπάθειά μας.
Ο αγώνας για μία Θεσσαλονίκη πόλη Ελληνική συνεχίζεται, με άλλους τρόπους και μέσα, αφού δυστυχώς τα επόμενα 5 χρόνια ο κατήφορος του αφελληνισμού θα είναι ακόμη πιο απότομος και οδυνηρός. Όλοι όσοι εργάστηκαν από κοινού, ώστε ο επικίνδυνος δήμαρχος Θεσσαλονίκης να παραμείνει στη θέση του και να συνεχίσει το ολέθριο έργο του . Είναι υπόλογοι απέναντι στην Ιστορία και την αξιοπρέπεια της πόλης και των Ελλήνων κατοίκων της."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση