GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν αναγνωρίζουν οι ΗΠΑ τα «παράνομα» δημοψηφίσματα στην ανατολική Ουκρανία

Οι HΠΑ δεν αναγνωρίζουν τα «παράνομα» δημοψηφίσματα που διεξήχθησαν σε δύο περιφέρειες στην ανατολική Ουκρανία για την... αν...



Οι HΠΑ δεν αναγνωρίζουν τα «παράνομα» δημοψηφίσματα που διεξήχθησαν σε δύο περιφέρειες στην ανατολική Ουκρανία για την...
ανεξαρτησία της περιοχής, καθώς τα θεωρεί μια προφανή προσπάθεια για τον περαιτέρω διχασμό και την αποσταθεροποίηση της χώρας, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος.

«Δεν αναγνωρίζουμε τα αποτελέσματα» των δημοψηφισμάτων αυτών, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Τζέι Κάρνεϊ.

«Είμαστε απογοητευμένοι που η ρωσική κυβέρνηση δεν χρησιμοποίησε την επιρροή της για την αποτροπή αυτών των δημοψηφισμάτων», πρόσθεσε ο Κάρνεϊ.

vivanews.gr

2 σχόλια

  1. Αμερικανικά Ιμπεριαλιστικά Σκουλίκια,

    θα του κλάσετε τα αρχίδ.. του Πούτιν!

    Είστε τελειωμένοι με τα 15 τρις δολλάρια χρέος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΟΣ Η ΕΥΡΏΠΗ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ...ΚΎΡΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ..ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ,ΣΑΜΑΡΆ ,ΒΕΝΙΖΈΛΟ, ΜΠΑΡΟΖΟ και ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ--ΑΔΩΝΙΣ--ΒΟΡΙΔΗΣ-ΠΛΕΥΡΗΣ- ΚΑΙ ΣΙΑ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΎΝ....ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΎΘΩΝ Α-Κ-Ο-Μ-Α....ΜΗΠΩΣ ΚΆΝΑΜΕ ΌΛΟΙ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΏΡΓΟ ΠΑΠΑΔΝΡΕΟΥ;

    περιποιεί τιμή στους έλληνες πολιτικούς και στην ελλάδα, η ανάμιξη των ξένων στο ποιός θα είναι ο επόμενος -έστω και "υπηρεσιακός (για ποιούς άρα 'γε;)"- πρωθυπουργός στην ελλάδα.

    αλλά έιπαμε, η ελλάδα είναι χώρος για τον οποίο ένας πρώην μαοϊκός και νύν μεταμεληθής "δημοκράτης", ο πορτογάλος!! μπαρόζο μπορεί να προτείνει έλληνα πρωθυπουργό.

    επίσης, τι σημαίνει το "ο κ. Σαμαράς είπε στον κ. Μπαρόζο ότι ήταν πια διατεθειμένος να συμμετάσχει σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας με το ΠΑΣΟΚ, «κάτι που απέφευγε επί μήνες ελπίζοντας ότι θα μπορούσε να εξασφαλίσει ο ίδιος την πρωθυπουργία;»

    στον μπαρόζο έδινε λογαριασμό ο α. σαμαράς και οι υπόλοιποι;

    είναι εκπληκτική η παραδοσιακή φαυλότητα των ελλήνων πολιτικών που αποπνέουν οι διάλογοι...

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΊΣΕΤΕ ΆΠΛΑ.. ΣΚΟΤΏΣΤΕ ΤΟΥΣ.. ΝΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ....ΤΕΛΟΣΣΣ..ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΠΡΆΣΙΝΟ ΜΠΛΕ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΎΜΒΟΥΛΟ ΨΗΦΟΟΟΟΟΟΟ...ΠΆΝΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ...ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ...ΠΡΑΞΗΣ....ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση