GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκότωσαν οπαδό ρίχνοντάς του λεκάνη τουαλέτας

Την ενοχή του στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, ομολόγησε ο 23χρονος άντρας, δολοφόνος ενός άτυχου οπαδού, σε ποδοσφαιρικό ματς ...


Την ενοχή του στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, ομολόγησε ο 23χρονος άντρας, δολοφόνος ενός άτυχου οπαδού, σε ποδοσφαιρικό ματς για τη Β’ Εθνική της Βραζιλίας.
Λιγότερο από 72 ώρες χρειάστηκε η αστυνομία της πολιτείας Περναμπούκο για να φτάσει στη σύλληψη ενός εκ των δραστών, οι όποιοι έριξαν λεκάνη τουαλέτας σε έναν άτυχο άντρα, που έχασε τη ζωή του.
Αν και στην αρχή, ο δράστης αρνήθηκε την ένοχη του, στη συνέχεια δεν μπόρεσε να… κρυφτεί από τις Αρχές.
Ο 23χρονος Εβέρτον Φελίπε Σαντιάγκο ντε Σαντάνα ανέφερε στους αστυνομικούς πως υπήρξαν δυο ακόμη συνεργοί στο έγκλημα και πλέον τα όργανα της τάξης της περιοχής προσπαθούν να τους εντοπίσουν.
Τα μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου που έστειλε στους συνεργούς τους εγκλήματος, πρόδωσαν τον δράστη. Δεν θέλω να πάω στην…. κόλαση, έγραψε, αναφερόμενος στη φυλακή και ζήτησε από τους φίλους του, κανείς να μην… δώσει τον άλλον.
Το έγκλημα έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή, μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στην Σάντα Κρουζ και την Παρανά, για τη Β’ Βραζιλίας.
Το 26χρονο θύμα, Παουλο Ρικαρντο, ήταν οπαδός της Σπορτ Ρεσιφε, και είχε πάει στο γήπεδο για να τραβήξει φωτογραφίες των οργανωμένων της φιλοξενούμενης Παρανά, αφού οι δυο σύνδεσμοι διατηρούν φιλικές σχέσεις.
Εκτός κινδύνου είναι οι τρεις τραυματίες, επίσης θύματα των δραστών.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση