GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιμένοντας τον επενδυτή

Η εξεύρεση ενός ισχυρού επενδυτή αποτελεί τον πρώτο στόχο της νέας διοίκησης του Άρη, κάτι που αναμένεται να τεθεί στον Αντώνη ...

Η εξεύρεση ενός ισχυρού επενδυτή αποτελεί τον πρώτο στόχο της νέας διοίκησης του Άρη, κάτι που αναμένεται να τεθεί στον Αντώνη Σαμαρά και τους συνεργάτες του (αν και ακόμη δεν έχει φιξαριστεί).

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει βρεθεί, είναι ομογενής και ανήκει στον κύκλο του πρωθυπουργού.

Επίσης, από ό,τι έγινε γνωστό ο κ. Σαμαράς θέλει να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της «κίτρινης» ΠΑΕ και προτίθεται, μέσω των επενδύσεων που βρίσκονται στα σκαριά στη Βόρεια Ελλάδα να συνδέσει και τους «κίτρινους».

Όλα αυτά, όμως, είναι φήμες που δεν θα έχουν ξεκαθαρίσει το αργότερο μέχρι την Πέμπτη και ίσως να αποτελούν «προεκλογικό πυροτέχνημα».

Δεν είναι, άλλωστε, λίγες οι φορές που οπαδοί του Άρη – και όχι μόνο – έχουν… καεί στο παρελθόν, όσο και αν προσδοκά σε μια μόνιμη λύση στην αγαπημένη του ομάδα, δεν πρόκειται να πέσει σε προεκλογική παγίδα αν δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό.

Εν τω μεταξύ, ο Νίκος Τσουμάνης που είχε επαφή την προηγούμενη εβδομάδα με τον Παναγιώτη Στεφανίδη, αναμενόταν να έχει νέα επαφή την Τετάρτη με τον πρόεδρο της νέας διοίκησης και εκείνος επέλεξε να καταθέσει προσφυγή.

Πιθανότατα ο 24χρονος μπακ να έχει συμφωνήσει με κάποια άλλη ομάδα και για να μείνει ελεύθερος (έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο), προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση και διεκδικεί το ποσό των 30.000 ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση