GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σήμερα ο πρώτος μεγάλος τελικός των "αιωνίων"

α ψέματα τελείωσαν και ή ώρα των μεγάλων τελικών της Α1 έφτασε! Στις 22:00 (ΝΕΡΙΤ) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπ...



α ψέματα τελείωσαν και ή ώρα των μεγάλων τελικών της Α1 έφτασε! Στις 22:00 (ΝΕΡΙΤ) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» ναι μεν δεν ικανοποίησαν με τις εμφανίσεις τους, ωστόσο έκαναν το 3-0 στην ημιτελική σειρά με τον ΠΑΟΚ και πλέον είναι έτοιμοι για τους τελικούς, με αποκλειστικό στόχο να βρεθούν ξανά στην κορυφή! Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Θανάση Γιαννακόπουλο να δίνει το «παρών» στην τελευταία προπόνηση του «Τριφυλλιού».

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του Πανιωνίου, επίσης με 3-0 και θέλει να σπάσει τουλάχιστον μία φορά την έδρα του Παναθηναϊκού, προκειμένου να φτάσει στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Βέβαια, οι «πράσινοι» δεν χάνουν εντός έδρας σε τελικούς Α1, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι για ακόμα μία πρόκληση. Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα η απουσία του Βασίλη Καββαδά.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που κάθομαι στο πάνελ, είναι η πρώτη ως προπονητής. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό, που ύστερα από 25 χρόνια έχω δει τα πράγματα από 3 διαφορετικές πλευρές. Ξεκινάει μία δύσκολη σειρά για εμάς, ο στόχος όπως πάντα το Πρωτάθλημα. Μία σειρά μεγάλων παιχνιδιών, καλούμε να κάνουμε το καθήκον μας. Οδηγός μας είναι τα ευρωπαϊκά ματς, όσον αφορά στις συνθήκες, ελπίζω να δούμε την ίδια ατμόσφαιρα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, προπονητή του Παναθηναϊκού.

«Επιθυμία όλων ήταν να 'χαν προκριθεί οι δύο ομάδες στο Final Four. Από λεπτομέρειες δεν ήμασταν κι οι δύο. Οι δύο ομάδες εξάντλησαν τις πιθανότητές τους να πάρουν το Πρωτάθλημα. Πέρσυι και πρόπερσι δεν ήταν ίδια τα δεδομένα. Φέτος ξεκινούν απ' την ίδια αφετηρία. Το πλεονέκτημα της έδρας είναι πολύ σημαντικό πάντα. Η προετοιμασία μας είναι σε μία καλή κατάσταση. Το να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ δεν είναι εύκολο. Αντίθετα είναι δύσκολο σε συνδυασμό με την ποιότητα του Παναθηναϊκού. ΟΙ πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες κι αυτοί θα πάρουν τις αποφάσεις μέσα στο παρκέ», ήταν τα λόγια του Γιώρου Μπαρτζώκα, τεχνικού του Ολυμπιακού.

1 σχόλιο

  1. Στο διαφημιστικό της ΝΔ για τις ευρωεκλογές ο κ. Σαμαράς κάνει λόγο για τις "θυσίες μας" που δεν πρέπει να πάνε χαμένες! Τελικά ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος έχουν μεγάλο θράσος!

    Ποιες θυσίες έκαναν εκείνοι , όλοι αυτοί της ΝΔ και της Βενιζελοελιάς ;
    - Ένοιωσαν τι σημαίνει ανεργία και φτώχεια και αδυναμία πληρωμής λογαριασμών ;
    - Ένοιωσαν ( με τη τεράστια περιουσία, κινητή και ακίνητη, που έχουν και τους ετήσιους μισθούς των 100.000 ευρώ ) τι σημαίνει φόρος και χαράτσια ;
    - Ένοιωσαν τι σημαίνει να χρωστάς στην εφορία, να μην μπορείς να πληρώσεις κοινόχρηστα, φως, νερό, τηλέφωνο, ενοίκιο ;
    - Ένοιωσαν τι σημαίνει να περιμένεις σε ουρές για να πληρώσεις την εφορία και τη ΔΕΗ ;
    - Ένοιωσαν τι σημαίνει να περιμένες τα συσσίτια ή τη διανομή φαγητού από τους Δήμους ή την Εκκλησία ;
    - Ένοιωσαν τι σημαίνει να μην μπορείς να πληρώσεις γιατρούς και φάρμακα ή να περιμένεις μήνες στην ουρά για ραντεβού στα νοσοκομεία ;
    - Ένοιωσαν τι σημαίνει να χάνεις ανθρώπους από αυτοκτονία ή πρόωρο θάνατο, λόγω οικονομικής κρίσης ; Καταλαβαίνουν, έστω και λίγο, τα χιλιάδες παιδιά που έμειναν ορφανά λόγω της οικονομικής κρίσης, της ανεργίας, της φτώχειας, της ανέχειας ;

    Τι κατάλαβαν από την οικονομική κρίση, όλοι αυτοί οι λίγοι, οι κορυφαίοι μέσα στη ΝΔ και στην ΒενιζελοΕλιά ; Τίποτα. Είχαν και έχουν όλες τις ανέσεις τους, τρώνε με χρυσά κουτάλια, έχουν να φάνε και τα τρισέγγονά τους μέχρι 10 γενιές και από την άλλη οι Έλληνες πολίτες, ανεξαρτήτου ιδεολογίας, υποφέρουν καθημερινά, μάτωσαν από φόρους, χαράτσια, κατασχέσεις κλπ. Οι θυσίες είναι ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ. Μη βάζετε τον εαυτό σας μέσα. Μην εξοργίζετε κι άλλο τους Έλληνες από την αδιαντροπιά σας ! Αλλάξτε το επαίσχυντο διαφημιστικό σποτ.

    Εσείς δεν κάνατε καμία θυσία, γιατί αν είχατε ΝΤΡΟΠΗ και ΤΣΙΠΑ, δεν θα έπρεπε να παίρνετε ούτε 1 ευρώ από το δημόσιο ταμείο, όπως έκανε ο Καποδίστριας ! Αλλά είστε, τελικά, νάνοι της πολιτικής ζωής. Είναι τραγικό να χαμογελάτε, όταν ξέρετε ότι σας έχουν μείνει γύρω σας οι γλείφτες και οι γυμνοσάλιαγκες που θέλουν κάτι να κερδίσουν από εσάς, ενώ οι άλλοι σας φτύνουν και νομίζετε ότι βρέχει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση