GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πως να "κρύψετε" ότι γυρίσατε σπίτι τα ξημερώματα!

Οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια σου είναι και η απόδειξη ό, τι γύρισες σπίτι νωρίς το… πρωί! Η έλλειψη ύπν...



Οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια σου είναι και η απόδειξη ό, τι γύρισες σπίτι νωρίς το… πρωί!

Η έλλειψη ύπνου την επόμενη ημέρα «περιγράφεται» στο πρόσωπό σου, αφήνοντας τα σημάδια της κυρίως στην περιοχή των ματιών.

Όλες έχουμε αντιμετωπίσει σε ανάλογες περιπτώσεις μαύρους κύκλους και σακούλες, που αλλοιώνουν την εικόνα μας σε υπερθετικό βαθμό.

Ξεπέρασε τον πανικό σου, τα συμπτώματα είναι παροδικά. Υπάρχουν απλές λύσεις, που θα βοηθήσουν τα μάτια σου να δείχνουν ξεκούραστα και, κυρίως, λαμπερά.

Λύση στο σπίτι: Τα επιθέματα με κρύο νερό ή κρύο τσάι είναι αναζωογονητικά. Πώς θα τα χρησιμοποιήσεις; Βρέξε ένα κομμάτι βαμβάκι σε κρύο νερό ή τσάι και τοποθέτησε τα επιθέματα στα μάτια για 10'. Το τσάι περιέχει ποσότητα καφεΐνης, που βοηθά στην απομάκρυνση των κατακρατηθέντων υγρών, που συσσωρεύονται στην περιοχή του ματιού.

Καλλυντική λύση: Χρησιμοποίησε μία ειδική μάσκα ματιών, που ξεκουράζει και αποσυμφορεί την περιοχή. Εναλλακτικά, ένα προϊόν με εκχυλίσματα χαμομηλιού ή αγγουριού που έχει ανάλογη δράση.

Τρικ με το μακιγιάζ: O συνδυασμός της σωστής περιποίησης με το έξυπνο μακιγιάζ θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Άπλωσε κονσίλερ σε υποκίτρινη απόχρωση στα σημεία που έκαναν την εμφάνισή τους οι μαύροι κύκλοι και συνέχισε απλώνοντας ταμποναριστά ελάχιστη ποσότητα από ένα κρεμώδες φον ντε τεν, το οποίο περιέχει μικρόκοκκους λάμψης για να αντανακλά το φως που πέφτει στην περιοχή.

Επέλεξε ματ ανοιχτόχρωμες σκιές για τα βλέφαρα και απέφυγε τις περλέ υφές, που εντείνουν το πρόβλημα. Το τελικό άγγιγμα αφορά στις βλεφαρίδες. Δώσε όγκο και καμπυλότητα με μία μάσκαρα.
myself.gr

1 σχόλιο

  1. Δυστυχώς, υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων μεγάλης ηλικίας ( άνω των 60 ετών ) , που συνεχίζει να είναι κολλημένο με τα δύο κόμματα της χρεοκοπίας μας, ΠΑΣΟΚ-Ελιά και ΝΔ, και στις δημοτικές- περιφερειακές εκλογές θα ψηφίσει πρόσωπα που αντιπροσωπεύουν το ΠΑΛΙΟ και το ΣΑΠΙΟ και θα τα στείλει στο β' γύρο.

    Έτσι θα επιβιώσουν οι αχυράνθρωποι των κομμάτων ( Καμίνης, Μπουτάρης, Σπηλιωτόπουλος, Καλαφάτης, Σγουρός, Κουμουτσάκος, Ιωαννίδης, Μπόλαρης, Τζιτζικώστας κλπ σε όλη την Ελλάδα ).

    Δηλαδή, οι άνθρωποι αυτοί που ψήφιζαν εδώ και χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και με αυτό το τρόπο οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ και το μνημόνιο, δεν νοιάζονται για τα παιδιά τους ή τα εγγόνια που υποφέρουν στην ανεργία και στην φτώχεια, αλλά επιμένουν να είναι "κομματόσκυλα" και δεν αφήνουν με τη ψήφο τους να ανανεωθεί η πολιτική ζωή της χώρας ! Καλά, δεν ντρέπονται με τη ψήφο τους σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ( και στους υποψηφίους τους ) να δίνουν άλλη μια "μαχαιριά" στο μέλλον των παιδιών και των εγγονών τους ;

    Η Ελληνική κοινωνία κρατά τη μύτη της από τις δυσωδίες που αναβλύζει η αποκάλυψη του ίδιου του κ. Βενιζέλου ότι επιχειρηματικά και εκδοτικά κέντρα επέβαλλαν τον κ. Παπαδήμο, δηλαδή καμαρίλα, εξωθεσμικά κέντρα, παρασκήνια, ερήμην των Ελλήνων, καθορίζουν τη πορεία της χώρας ! Πως μπορεί κάποιος να ψηφίσει και τις δύο Κυριακές και να επιβραβεύσει τέτοιες πολιτικές πρακτικές ;

    Θέλουμε να είμαστε ραγιάδες και μαριονέτες ; Θέλουμε να μας επιβάλλουν τους "φυτευτούς" τους για να κάνουν τα παιχνίδια τους ; Δεν καταλαβαίνετε ότι αν ψηφιστούν Καμίνης και Μπουτάρης, Σπηλιωτόπουλος και Καλαφάτης, Σγουρός και Κουμουτσάκος, Ιωαννίδης και Τζιτζικώστας και Μπόλαρης, δεν θα πάρουν οι κυβερνώντες κανένα μήνυμα,ούτε η Ευρώπη θα καταλάβει ότι οι ΈΛληνες δεν αντέχουν άλλον ;

    Κάνουμε έκκληση στους ψηφοφόρους να απορρίψουν σε όλη την Ελλάδα, υποψηφίους και ψηφοδέλτια που στηρίζονται ( επίσημα ή ανεπίσημα ) από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Ψηφίστε τους κυριότερους αντιπάλους τους και αποκλείστε τους από το β' γύρο.

    Στην Αθήνα ισχυρό ρεύμα φαίνεται ότι έχουν οι Σακελλαρίδης, Καπερνάρος και Κασιδιάρης. Στη περιφέρεια Αττικής οι Δούρου, Παύλος Χαϊκάλης και Παναγιώταρος. Στο Πειραιά Γ.Μώραλης και Δρίτσας.
    Στη Θεσσαλονίκη, Μηταφίδης και Ματθαιόπουλος, στη περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Χαραλαμπίδου και Χρυσομάλλης.

    Και παντού σε όλη την Ελλάδα, σε όλες τις περιφέρειες οι νέοι άνθρωποι και οι μέσης ηλικίας ψάχνουν δημοτικά ψηφοδέλτια και περιφερειακά που να υποστηρίζονται από τον Σύριζα, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, το ΚΚΕ και την Ελληνική Αυγή.

    Βλέποντας όσα ακούγονται στους δρόμους και στα καφενεία και στις καφετέριες, η μάχη για τη 1η θέση σε πολλούς δήμους και περιφέρειες θα δοθεί μεταξύ Σύριζα και Ελλ. Αυγής. Την Κυριακή θα γελοιοποιηθούν τα γκάλοπ των διαπλεκομένων. Πλησιάζει η ελευθερία από τη 40χρονη σκλαβιά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση