GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρέθηκε λούνα παρκ στη Χαλκίδα που δεν είχε άδεια - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

Συνελήφθη, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 54χρονος, διότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σε Λούνα Πα...



Συνελήφθη, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 54χρονος, διότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σε Λούνα Παρκ, ιδιοκτησίας του, κατελήφθη ο ίδιος να την λειτουργεί, στερούμενος άδειας ίδρυσης και λειτουργίας από την αρμόδια Αρχή.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας.

1 σχόλιο

  1. Μεγάλο ρόλο στις εκλογές τις αυτοδιοικητικές θα παίξει και η φρεσκάδα των προσώπων. Έχεις κάτι να περιμένεις από αυτούς, κάτι να ελπίσεις, ίσως κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που ζεις. Κι αυτά τα νέα, φρέσκα πρόσωπα, μπορούν να σκεφτούν καινοτόμα πράγματα, και τέτοια είναι ο Μώραλης, ο Σακελλαρίδης, η Δούρου, ίσως και ο Καλαφάτης ( γιατί αυτός έχει επιτελέσει και σε άλλες θέσεις, άρα δεν είναι τόσο άφθαρτος ), από διαφορετικούς χώρους, αλλά αντιπροσωπεύουν κάτι νέο, κάτι ελκυστικό.

    Αντίθετα οι παλιοί, ενώ είχαν ξεκινήσει φρέσκοι και ας το πούμε μάγκες, τώρα εκπέμπουν μια καμαρίλα, ένα μουντό, άνοστο, άγευστο χιλιοδοκιμασμένο πράγμα, που δεν έχει να σου προσφέρει νέες ιδέες ή νέες συγκινήσεις. Πραγματικά η εικόνα των "γερασμένων" υποψηφίων Καμίνη, Μπουτάρη, Βασίλη Μιχαλολιάκου, Σγουρού, όχι μόνο στην όψη, αλλά και η έλλειψη ιδεών, η ανακύκλωση παλαιών μεθόδων και πρακτικών, είναι κάτι που λειτουργεί απωθητικά στους ανθρώπους κάθε ηλικίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση