GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μώραλης: Ο αναπτυξιακός σχεδιασμός ήρθε και έδεσε στο πρόγραμμά μας

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο περιεχόμενο της επισ...


Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο περιεχόμενο της επιστολής που απέστειλε χθες (21/05) ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» προς τους αρχηγούς των κομμάτων.
«Αυτό είναι το σημαντικό αν θέλετε για μένα για τον Πειραιά και τον συνδυασμό μου. Την ώρα που κάποιος άλλος περιδιαβαίνει τα κανάλια για να σπιλώνει τους πάντες εμείς προσπαθούμε αν και δεν είμαστε πολιτικοί να παράγουμε πολιτική», τόνισε ο κ. Μώραλης.
Και πρόσθεσε: «Έστειλα μία επιστολή στον πρωθυπουργό και όλους τους αρχηγούς γιατί με ικανοποίηση είδα ότι το εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο περιλαμβάνει αυτά που αναδείξαμε πριν από ένα μήνα και τα έχουμε επικοινωνήσει σε πολύ βασικούς άξονες, την ναυτιλία και τον τουρισμό. Είχαμε πει από την αρχή ότι ο Πειραιάς σε αυτά τα δύο πρέπει να στηριχθεί μεταξύ άλλων. Αρα οι δύο πυλώνες ανάπτυξης και για τον εθνικό σχεδιασμό και για τον Πειραιά είναι η ναυτιλία και ο τουρισμός. Θεωρώ ότι σε αυτά που είπε ο πρωθυπουργός για 225 χιλιάδες θέσεις εργασίας στον τουρισμό τα επόμενα χρόνια από το 2014 μέχρι το 2020 ο Πειραιάς δικαιούται το 5%. Οπως και στο θέμα της ναυτιλίας με 70 χιλιάδες θέσεις εργασίας δικαιούται τις μισές. Είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, το κέντρο της ναυτιλίας. Αν αυτά υλοποιηθούν θα εξαλείψουμε την ανεργία από τον Πειραιά. Χάρηκα πολύ που ο αναπτυξιακός σχεδιασμός ο εθνικός ήρθε και έδεσε πάνω στο δικό μας πρόγραμμα. Και δεν το κάναμε φυσικά τυχαία. Ξέραμε ότι οι πόλεις-λιμάνια θα ήταν στο επίκεντρο της ανάπτυξης όχι μόνο στην Ελλάδα, άρα και στην Μεσόγειο και στην Ευρώπη».

2 σχόλια

  1. Μεγάλο ρόλο στις εκλογές τις αυτοδιοικητικές θα παίξει και η φρεσκάδα των προσώπων. Έχεις κάτι να περιμένεις από αυτούς, κάτι να ελπίσεις, ίσως κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που ζεις. Κι αυτά τα νέα, φρέσκα πρόσωπα, μπορούν να σκεφτούν καινοτόμα πράγματα, και τέτοια είναι ο Μώραλης, ο Σακελλαρίδης, η Δούρου, ίσως και ο Καλαφάτης ( γιατί αυτός έχει επιτελέσει και σε άλλες θέσεις, άρα δεν είναι τόσο άφθαρτος ), από διαφορετικούς χώρους, αλλά αντιπροσωπεύουν κάτι νέο, κάτι ελκυστικό.

    Αντίθετα οι παλιοί, ενώ είχαν ξεκινήσει φρέσκοι και ας το πούμε μάγκες, τώρα εκπέμπουν μια καμαρίλα, ένα μουντό, άνοστο, άγευστο χιλιοδοκιμασμένο πράγμα, που δεν έχει να σου προσφέρει νέες ιδέες ή νέες συγκινήσεις. Πραγματικά η εικόνα των "γερασμένων" υποψηφίων Καμίνη, Μπουτάρη, Βασίλη Μιχαλολιάκου, Σγουρού, όχι μόνο στην όψη, αλλά και η έλλειψη ιδεών, η ανακύκλωση παλαιών μεθόδων και πρακτικών, είναι κάτι που λειτουργεί απωθητικά στους ανθρώπους κάθε ηλικίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο διαφημιστικό της ΝΔ για τις ευρωεκλογές ο κ. Σαμαράς κάνει λόγο για τις "θυσίες μας" που δεν πρέπει να πάνε χαμένες! Τελικά ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος έχουν μεγάλο θράσος!

    Ποιες θυσίες έκαναν εκείνοι , όλοι αυτοί της ΝΔ και της Βενιζελοελιάς ;
    - Ένοιωσαν τι σημαίνει ανεργία και φτώχεια και αδυναμία πληρωμής λογαριασμών ;
    - Ένοιωσαν ( με τη τεράστια περιουσία, κινητή και ακίνητη, που έχουν και τους ετήσιους μισθούς των 100.000 ευρώ ) τι σημαίνει φόρος και χαράτσια ;
    - Ένοιωσαν τι σημαίνει να χρωστάς στην εφορία, να μην μπορείς να πληρώσεις κοινόχρηστα, φως, νερό, τηλέφωνο, ενοίκιο ;
    - Ένοιωσαν τι σημαίνει να περιμένεις σε ουρές για να πληρώσεις την εφορία και τη ΔΕΗ ;
    - Ένοιωσαν τι σημαίνει να περιμένες τα συσσίτια ή τη διανομή φαγητού από τους Δήμους ή την Εκκλησία ;
    - Ένοιωσαν τι σημαίνει να μην μπορείς να πληρώσεις γιατρούς και φάρμακα ή να περιμένεις μήνες στην ουρά για ραντεβού στα νοσοκομεία ;
    - Ένοιωσαν τι σημαίνει να χάνεις ανθρώπους από αυτοκτονία ή πρόωρο θάνατο, λόγω οικονομικής κρίσης ; Καταλαβαίνουν, έστω και λίγο, τα χιλιάδες παιδιά που έμειναν ορφανά λόγω της οικονομικής κρίσης, της ανεργίας, της φτώχειας, της ανέχειας ;

    Τι κατάλαβαν από την οικονομική κρίση, όλοι αυτοί οι λίγοι, οι κορυφαίοι μέσα στη ΝΔ και στην ΒενιζελοΕλιά ; Τίποτα. Είχαν και έχουν όλες τις ανέσεις τους, τρώνε με χρυσά κουτάλια, έχουν να φάνε και τα τρισέγγονά τους μέχρι 10 γενιές και από την άλλη οι Έλληνες πολίτες, ανεξαρτήτου ιδεολογίας, υποφέρουν καθημερινά, μάτωσαν από φόρους, χαράτσια, κατασχέσεις κλπ. Οι θυσίες είναι ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ. Μη βάζετε τον εαυτό σας μέσα. Μην εξοργίζετε κι άλλο τους Έλληνες από την αδιαντροπιά σας ! Αλλάξτε το επαίσχυντο διαφημιστικό σποτ.

    Εσείς δεν κάνατε καμία θυσία, γιατί αν είχατε ΝΤΡΟΠΗ και ΤΣΙΠΑ, δεν θα έπρεπε να παίρνετε ούτε 1 ευρώ από το δημόσιο ταμείο, όπως έκανε ο Καποδίστριας ! Αλλά είστε, τελικά, νάνοι της πολιτικής ζωής. Είναι τραγικό να χαμογελάτε, όταν ξέρετε ότι σας έχουν μείνει γύρω σας οι γλείφτες και οι γυμνοσάλιαγκες που θέλουν κάτι να κερδίσουν από εσάς, ενώ οι άλλοι σας φτύνουν και νομίζετε ότι βρέχει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση