GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αύριο το απόγευμα το τελευταίο αντίο στην Α. Πολλάτου

Το τελευταίο «αντίο» στην Άννα Πολλάτου, που έφυγε πρόωρα από κοντά μας, θα πουν το απόγευμα της Δευτέρας οι  συγγενείς, οι φίλ...



Το τελευταίο «αντίο» στην Άννα Πολλάτου, που έφυγε πρόωρα από κοντά μας, θα πουν το απόγευμα της Δευτέρας οι  συγγενείς, οι φίλοι, σύσσωμη η οικογένεια της ελληνικής γυμναστικής, όλοι όσοι τη γνώρισαν και τη θαύμασαν. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί τη Δευτέρα στις 17:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στο Αργοστόλι, όπως διαβάζουμε στα ysterografa.gr.

Εξάλλου, με απόφαση του δ. σ. της Ομοσπονδίας, αύριο (Δευτέρα 19/05) τα γραφεία της Ε.Γ.Ο. θα παραμείνουν κλειστά και οι προγραμματισμένες προπονήσεις όλων των Εθνικών ομάδων γυμναστικής θα ματαιωθούν, σε ένδειξη πένθους.

Επιπλέον, η Ε.Γ.Ο. θα ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γυμναστικής (UEG) να επιτραπεί στους Έλληνες αθλητές να αγωνιστούν με ένδειξη πένθους τόσο στο προσεχές ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης ανδρών – εφήβων στην Σόφια (21-25 Μαΐου), όσο βέβαια και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ρυθμικής του Ιουνίου, στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση