GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον Άαρον Χουντ ανακοίνωσε η Βόλφσμπουργκ

Την απόκτηση του Άαρον Χουντ ανακοίνωσε την Τρίτη κι επίσημα η Βόλφσμπουργκ. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη...



Την απόκτηση του Άαρον Χουντ ανακοίνωσε την Τρίτη κι επίσημα η Βόλφσμπουργκ.
Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Βέρντερ Βρέμης, με την οποία αγωνίστηκε σε περισσότερες από 200 αναμετρήσεις για την Μπουντεσλίγκα με απολογισμό 46 τέρματα, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2017 με τους «λύκους».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Άαρον Χουντ επέλεξε τη Βόλφσμπουργκ. Είναι εντυπωσιασμένος από τη διαδρομή μας και θέλει να κάνει εδώ το επόμενο βήμα στην καριέρα του» ανέφερε στην ιστοσελίδα του συλλόγου για την προσθήκη του Χουντ ο αθλητικός διευθυντής των «λύκων», Κλάους Άλοφς.

Από την πλευρά του ο πρώην άσος της Βέρντερ επισήμανε για τη μεταγραφή του: «Η Βόλφσμπουργκ μου προσφέρει μια σπουδαία ευκαιρία να αγωνίζομαι συνεχώς σε υψηλό επίπεδο. Ήμουν στη Βέρντερ για πολύ καιρό, πέτυχα πολλά και πέρασα μερικά φανταστικά χρόνια εκεί. Όμως, αυτή είναι η ώρα να δοκιμάσω κάτι νέο. Ανυπομονώ πραγματικά να έχω νέους συμπαίκτες στη Βόλφσμπουργκ και να αντιμετωπίσω τις προκλήσεις που με περιμένουν εκεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση