GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Απαγόρευση καθόδου στις εκλογές της "Χρυσής Αυγής", της "Ελληνικής Αυγής",αλλά όχι και της "Εθνικής Αυγής"»

Γράφει η Ερατώ Μπέλλου Προσωπικά βλέπω ότι δεν θ' ανακηρύξει ο Αρειος Πάγος την «Ελληνική Αυγή» είδικά στην Αθήνα και την Αττική κα...

Γράφει η Ερατώ Μπέλλου

Προσωπικά βλέπω ότι δεν θ' ανακηρύξει ο Αρειος Πάγος την «Ελληνική Αυγή» είδικά στην Αθήνα και την Αττική και σε ορισμένες άλλες περιπτώσεις,δεν θ' ανακηρύξει ούτε τη «Χρυσή Αυγή» στις ευρωεκλογές,αλλά θ' ανακηρύξει την «Εθνική Αυγή» στις ευρωεκλογές.Αν αυτό συμβεί,η «Εθνική Αυγή» στις ευρωεκλογές θα πάρει 50% παραπάνω,απ' ο,τι θα 'παιρνε η «Χρυσή Αυγή», και ακόμα  κι άλλα παραπάνω,λόγω του αποκλεισμού και της «Ελληνικής Αυγής» σε ορισμένους δήμους και περιφέρειες.Αυτό το τρομερό παιδί ο Αντώνης ο Σαμαράς όλο φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιδιωκόμενο...Πάντως,ακόμα και αν δεν ανακηρύξει ο Αρειος Πάγος ούτε την «Εθνική Αυγή», σκεφτείτε μετά,στις εθνικές που τελικά κάποιος συνδυασμός,με κάποιο όνομα,υποκατάστατο της  «Χρυσής Αυγής»,θα μπορέσει να κατέβει,τί απογείωση θα έχει του ποσοστού.Και μια και είπαμε για τις εθνικές,το ότι δεν γίνονται μαζί με τις ευρωεκλογές,αυτό κι αν φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιδιωκόμενο...

2 σχόλια

  1. ΠΕΣ ΤΑ. ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ρέστα τους παίζουν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ ( τηλεόραση, διαδίκτυο) με τους δημοσκόπους για να επηρεάσουν με στημένα γκάλοπ τη κοινή γνώμη και να δώσουν σωσίβιο σε όσους χρεοκόπησαν τους Έλληνες, δηλαδή στα κόμματα της ΝΔ, της Ελιάς- Πασόκ, με τη σιωπηλή στήριξη Ποταμιού και Δημάρ.

    Θεωρούν τους Έλληνες ηλίθιους ότι, δηλαδή, θα πάνε στη κάλπη να ξαναβγάλουν τα μάτια τους, αφού από τον Ιούνιο θα έρθουν νέα μέτρα, οι φόροι στα εισοδήματα και τα ακίνητα είναι πολλαπλάσιοι από πέρσι, ενώ θα κοπούν συντάξεις,εφάπαξ, περικοπές θα γίνουν εκ νέου σε υγεία και παιδεία, απολύσεις και η ανεργία θα αυξηθεί ( παρά τη μεγάλη μετανάστευση ).
    Μοναδική ελπίδα του κόσμου είναι να πάρουν πολύ μεγάλα ποσοστά ο Σύριζα και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και να ψηφιστούν οι υποψήφιοι τους στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Πολλοί, αγανακτισμένοι από το πολιτικό σύστημα, θα στραφούν προς την Χ.Α και λιγότερο προς το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές. Η Ελλάδα πρέπει να στείλει μαχητές ευρωβουλευτές, όχι μαριονέτες που θα ακούνε ότι λέει η Μέρκελ. Όχι ΝΔ, όχι Ελιά, όχι Ποτάμι, όχι Δημάρ, όχι Λάος, όχι αποχή, όχι λευκό ή άκυρο.

    Όλη η Ευρώπη αντιδρά στο Λαϊκό και Σοσιαλιστικό κόμμα. Παντού είναι πρώτα κόμματα που θέλουν μια άλλη Ευρώπη, όχι αυτή των τοκογλύφων και των κερδοσκόπων και των λίγων ! Μαυρίστε στις 3πλές κάλπες τους υποψηφίους της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ- Ελιάς, του Ποταμιού, της Δημάρ και του Λάος. Δώστε ανάσα ελευθερίας στα παιδιά σας και στα εγγόνια σας. Να τελειώνουμε με τα πολιτικά τζάκια και την ολιγαρχία που μας χρεοκόπησε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση