GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιους στηρίζει για τις εκλογές η Κίνηση «ΠΡΑΤΤΩ»

Η Κίνηση Ιδεών και Δράσης «ΠΡΑΤΤΩ», τα μέλη και τα στελέχη που το συναπαρτίζουν, καθώς και οι φίλοι του που το ακολουθούν, από την αρχή τ...

Η Κίνηση Ιδεών και Δράσης «ΠΡΑΤΤΩ», τα μέλη και τα στελέχη που το συναπαρτίζουν, καθώς και οι φίλοι του που το ακολουθούν, από την αρχή της δημιουργίας του τάχθηκε ενάντια στο Μνημόνιο και στις μνημονιακές πολιτικές, που καταστρέφουν τη χώρα, αναδεικνύοντας και το μεγάλο δημοκρατικό ζήτημα, αφού το Μνημόνιο σημαίνει αυταρχισμός, αντίδραση και αντιλαϊκότητα. Ήδη από τον Φεβρουάριο του 2010, όταν όλα έδειχναν για το πού οδηγούσε τη χώρα η τότε κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ., οι δυνάμεις του «ΠΡΑΤΤΩ» έδειξαν τον δρόμο της λύσης: Ρήτρες ανάπτυξης και εμπορίου, άμεσο κούρεμα του δημοσίου χρέους, μέτρα ενάντια στην πολιτική και οικονομία της ολιγαρχίας, ιδιαίτερα των εργολάβων της διαπλοκής. Το «ΠΡΑΤΤΩ», με τις αναλύσεις του κατέδειξε τη σχέση ανάμεσα στις μνημονιακές πολιτικές και στην άγρια ανακατανομή πλούτου σε βάρος της μισθωτής εργασίας και των συνταξιούχων, και ιδιαίτερα σε βάρος των μεσαίων στρωμάτων. Ανέλυσε τις γεωπολιτικές επιπτώσεις της κρίσης, προειδοποίησε ότι αυτή θα έχει αρνητικές συνέπειες και στη Μεγαλόνησο, στην Κύπρο. Παρήγαγε νέα αναλυτικά εργαλεία όπως αυτό της Κυβέρνησης Σωτηρίας, τον «Βοναπαρτισμό» του κόμματος του Μνημονίου, την μετατροπή της Ελλάδας σε «αποικία χρέους».
Με βάση τις δράσεις και αναλύσεις του «ΠΡΑΤΤΩ», ταχθήκαμε εξαρχής υπέρ της δημιουργίας ενός μετώπου Σωτηρίας από τις ευρύτερες δυνατές προοδευτικές δημοκρατικές δυνάμεις. Με κοινές δράσεις και την οργάνωση δημόσιου διαλόγου, προσπαθήσαμε να προωθήσουμε τις αριστερές πατριωτικές δημοκρατικές θέσεις και επιλογές στον 21ο αιώνα.

Το «ΠΡΑΤΤΩ», ως αυτοτελής πατριωτική αριστερή δύναμη, παραμένει πιστό στην πολιτική δημιουργίας Πατριωτικού και Δημοκρατικού Μετώπου Σωτηρίας της χώρας. Με βάση την πολιτική του ανάλυση και την θέση του, ότι «τίποτα το καλό δεν μπορεί να γίνει σήμερα στη χώρα χωρίς τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και τίποτα αποτελεσματικό, σταθερό, μακρόχρονο, δεν μπορεί να πετύχει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. χωρίς ένα τέτοιο μέτωπο», επέλεξε την εξής στάση στις επερχόμενες Εκλογές:

(1) Υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τη θέση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Γνωρίζουμε ότι στις σημερινές συνθήκες μια τέτοια εκλογή δεν είναι άμεσα δυνατή. Αλλά είναι πολύ σημαντικό οι προοδευτικές και δημοκρατικές αριστερές δυνάμεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση να συνταχθούν κάτω από μία σημαία, αποτελώντας την απαρχή ενός ισχυρού προοδευτικού ριζοσπαστικού Κινήματος εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

(2) Υποστηρίζει κριτικά το ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τις Ευρωεκλογές και την κύρια επιλογή που αυτό εκφράζει, για τις ανάγκες του αντιμνημονιακού – δημοκρατικού αγώνα στην Ελλάδα. Την ανάγκη να στηριχτεί μια κυβέρνηση Σωτηρίας από όσο το περισσότερο περισσότερους Έλληνες ευρωβουλευτές, καθώς και να δοθεί ένα συντριπτικό μήνυμα της κοινωνίας προς την Τρόικα και το Κόμμα του Μνημονίου. Ένα μήνυμα που θα επιταχύνει τις απαραίτητες αλλαγές στην πολιτική σκηνή της χώρας.
Ειδικότερα, καλούμε τους φίλους και φίλες, τις συντρόφισσες και συντρόφους του «ΠΡΑΤΤΩ» να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και να επιλέξουν υποψήφιους που κατανοούν τη σημασία της κοινωνικής πάλης και του δημοκρατικού πατριωτισμού, συνδέοντας αυτόν με την κοινωνική πάλη και την μάχη ενάντια στην ολιγαρχίας, καθώς και την αντιμετώπιση του ξένου παράγοντα, που έχει μετατρέψει τη χώρα σε «αποικία χρέους» και δημιουργεί κινδύνους στην εθνική κυριαρχία και ακεραιότητα.

(3) Υποστηρίζει στις Περιφερειακές Εκλογές:

α. Στην Περιφέρεια Αττικής το ψηφοδέλτιο «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ» με επικεφαλής την Ρ. Δούρου, στο οποίο συμμετέχει με μια σειρά συντρόφων και πριν από όλα με το μέλος του Δ.Σ. του «ΠΡΑΤΤΩ» Ναύαρχο ε.α. Τάκη Χατζηπέρο, υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη.

β. Στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου το ψηφοδέλτιο «ΓΟΝΙΜΗ ΓΡΑΜΜΗ» με επικεφαλής την Αγλαΐα Κυρίτση.

γ. Στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου το ψηφοδέλτιο «ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» με επικεφαλής τον Μπενέτο Σπύρου.

δ. Στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος το ψηφοδέλτιο «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» με επικεφαλής τον Βασίλη Χατζηλάμπρου.

ε. Στην Περιφέρεια Ηπείρου το ψηφοδέλτιο «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» με επικεφαλής την Όλγα Γεροβασίλη.

στ. Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας το ψηφοδέλτιο «ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ» με επικεφαλής την Ηρώ Διώτη.

ζ. Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το ψηφοδέλτιο «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ» με επικεφαλής τον Οδυσσέα Βουδούρη.

η. Στην Περιφέρεια Στ. Ελλάδος το ψηφοδέλτιο «ΣΤΕΡΕΑ ΣΕ ΝΕΑ ΤΡΟΧΙΑ» με επικεφαλής τον Ευάγγελο Αποστόλου.

θ. Στην Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας το ψηφοδέλτιο «ΑΛΑΖΟΥΜΕ ΕΠΟΧΗ» με επικεφαλής τον Θέμη Μουμουλίδη.

ι. Στην Περιφέρεια Κρήτης το ψηφοδέλτιο «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΗΤΗΣ» με επικεφαλής τον Μιχάλη Κριτσωτάκη.

ια. Στην Περιφέρεια Κεντρ. Μακεδονίας το ψηφοδέλτιο «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» με επικεφαλής τον Μάρκο Μπόλαρη.

ιβ. Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων το ψηφοδέλτιο «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ (ΑΝ.Α.Σ.Α.)» με επικεφαλής τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο.

(4) Υποστηρίζει στις Δημοτικές Εκλογές όλα τα ριζοσπαστικά πατριωτικά δημοκρατικά ψηφοδέλτια για την ανάδειξη τοπικών ηγεσιών και ενδεικτικά:

α. Στον Δήμο Νέας Ιωνίας Αττικής το ψηφοδέλτιο «ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γεώργιο Τσοπανίδη.

β. Στον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου το ψηφοδέλτιο «ΛΑΣΙΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ιωάννη Στεφανάκη.

γ. Στον Δήμο Βόλου Μαγνησίας το ψηφοδέλτιο «ΔΡΟΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μαργαρίτη Πατσιαντά.

δ. Στον Δήμο Άνδρου το ψηφοδέλτιο «ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ιωάννη Καπάκη.

ε. Στον Δήμο Χαλανδρίου το ψηφοδέλτιο «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σίμο Ρούσσο.

στ. Στον Δήμο Διονύσου το ψηφοδέλτιο «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γεώργιο Ζυγούνα.

ζ. Στον Δήμο Αθηναίων το ψηφοδέλτιο «ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

η. Στον Δήμο Θεσσαλονίκης το ψηφοδέλτιο «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τριαντάφυλλο Μηταφίδη.

θ. Στον Δήμο Λαρισαίων το ψηφοδέλτιο «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Απόστολο Καλογιάννη.

ι. Στον Δήμο Τρικκαίων το ψηφοδέλτιο «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτριο Παπαθανασίου.

ια. Στον Δήμο Ιωαννίνων το ψηφοδέλτιο «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Λάζαρο Νάτση.

ιβ. Στον Δήμο Πατρέων το ψηφοδέλτιο «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Σπαρτινό.

ιγ. Στον Δήμο Μαρκόπουλου – Μεσογαίας το ψηφοδέλτιο «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ» με υποψήφια Δήμαρχο την Θάλεια Μπέη.

ιδ. Στον Δήμο Ζωγράφου το ψηφοδέλτιο «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ» με υποψήφια Δήμαρχο την Τίνα Καφατσάκη.

ιε. Στον Δήμο Πειραιά το ψηφοδέλτιο «ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Δρίτσα.

ιστ. Στον Δήμο Μαραθώνος το ψηφοδέλτιο «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Φώτιο Δεληβοριά.

ιζ. Στον Δήμο Δάφνης – Υμηττού το ψηφοδέλτιο «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χαράλαμπο Αλεξάτο.

ιη. Στον Δήμο Βύρωνα το ψηφοδέλτιο «ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γρηγόρη Κατωπόδη.

ιθ. Στον Δήμο Χαλκιδέων το ψηφοδέλτιο «ΡΕΥΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Νικόλαο Λεβέντη.
Γραφείο Τύπου «ΠΡΑΤΤΩ»

4 σχόλια

  1. ΠΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ, ΠΟΣΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014, ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ;;

    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΝΙΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΕ 5000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

    ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ - ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!!!

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΨΥΧΑΡΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ, Ο "ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ" ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΠΟΥ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΝ ΠΛΑΣΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΩΣ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο "ΝΑΠΟΛΕΩΝ" ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΞΑΫΛΩΝΕΤΑΙ!

    ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ’ΣΑΙ, ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ "ΠΕΙΘΕΣΑΙ" ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ-ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ, ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ…

    Η ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, ΤΑ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ ΑΥΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΑΚΟΥΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥΣ, 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!

    ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ 100%, ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ;;;

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΨΥΧΑΡΗ – ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 20% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ (ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαύρισε μαζικά τους καταστροφείς της χώρας Σαμαρά-Βενιζέλο και τον αχυράνθρωπο-μαριονέτα, τσόντα της Διαπλοκής, Στ. Θεοδωράκη.

    Καμία άλλη ανοχή στα δοσίλογα λαμόγια, που κατέστρεψαν τη χώρα μας τα τελευταία 40 χρόνια.

    Σκέψου τις 6000 αυτοκτονίες συμπολιτών μας, το 1,5 εκατομμύριο ανέργους, τα νεαρά παιδιά μας, που ξενιτεύονται, τους συνταξιούχους που ψάχνουν στα σκουπίδια!

    Τι να ψηφίσεις; Ψήφισε αυτόν, που χτυπά αδυσώπητα και με γκεμπελίστικες μεθόδους η Διαπλοκή, μέσα από τα ΜΜΕ της, τα τελευταία 3 χρόνια. Αυτόν που φοβάται και χτυπά διαρκώς ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ που χτυπά σήμερα, συγκυριακά (και ψηφοθηρικά), ενώ μέχρι χτες τον έγλειφε!

    Αυτό να ψηφίσετε! Να απαλλαγεί επιτέλους ο τόπος από τους δυνάστες και βιαστές του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα γίνουν ρόμπες οι Αθηναίοι και οι Θεσσαλονικείς και θα πάνε στις κάλπες να ψηφίσουν τους αχυρανθρώπους των δήμιων μας, τον Καμίνη, τον Αρούλη, τον Μπουτάρη,τον Καλαφάτη, τον Σγουρό, τον Ιωαννίδη, τον Τζιτζικώστα ;

    Θα γίνουν ρόμπες οι Έλληνες, δίνοντας ψήφο σε περιφερειάρχες και δημάρχους που προέρχονται ή υποστηρίζονται από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ;

    Δηλαδή, δεν έχουμε ούτε φιλότιμο, ούτε τιμή, ούτε αξιοπρέπεια, να μας "βιάζουν" 4 χρόνια με χαράτσια, φόρους, ανεργία, απολύσεις, διαθεσιμότητα, απειλές κατασχέσεων, και εμείς σαν ζώα, θα γίνουμε ΡΟΜΠΕΣ ξεκούμπωτες, ξεφτιλισμένοι και πάλι θα τους ψηφίσουμε ;

    Θα πρέπει να μας φτύνουν οι νέες γενιές για άλλα τόσα χρόνια, αν πάρουν ψήφους οι Καμινομπουτάρηδες και οι ΣπηλιωτόπουλοΚαλαφάτηδες ! Ναι, είναι η απόλυτη ξεφτίλα, ο ξεπεσμός του ανθρωπίνου είδους να στηρίζεις με τη ψήφο σου, αυτούς που άφησαν άνεργα τα εγγόνια σου, που οδήγησαν σε αυτοκτονία το γείτονά σου, τον συγγενή σου στα συσσίτια και τις ουρές. Αν βγουν στο β' γύρο οι Καμίνης και Σπηλιωτόπουλος, ο Σγουρός, ο Μπουτάρης, ο Καλαφάτης, ο Ιωαννίδης, τότε δεν είμαστε ράτσα περήφανων ανθρώπων, αλλά ραγιάδες, καρπαζοεισπράκτορες, ΡΟΜΠΕΣ και καλά κάνουν και μας "βιάζουν" ψυχικά και σωματικά.
    '
    Αν ψηφιστούν ξανά περιφερειάρχες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τότε θέλουμε φτύσιμο και δημόσια διαπόμπευση και πρέπει οι Ευρωπαίοι να ξεχάσουν τον περήφανο, δημοκρατικό, ελεύθερο Έλληνα, αλλά θα είμαστε μια ζωή γιουσουφάκια των τυράννων μας, των πολιτικών τζακιών, των κοτζαμπάσηδων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η 1η ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΕ 6 ΙΣΟΠΟΣΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΧΡΙ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΣΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΕ 3 ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ 1800 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ 1200 ΕΥΡΩ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΜΗΝΙΑΙΩΣ 500 ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ! ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση