GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Να προσέχετε…»

Την τελευταία τους σύναξη πριν τις καλοκαιρινές τους διακοπές έκαναν στον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες υποβλήθηκαν σε εργομετρικά τεστ γι...


Την τελευταία τους σύναξη πριν τις καλοκαιρινές τους διακοπές έκαναν στον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες υποβλήθηκαν σε εργομετρικά τεστ για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης όταν επιστρέψουν για την προετοιμασία, που αρχίζει στις 28 Ιουνίου.
Ο Γιάννης Αναστασίου συνεχάρη και ευχαρίστησε τους παίκτες του για τη φετινή πετυχημένη σεζόν, αλλά τους υπενθύμισε πως θα πρέπει να προσέξουν το σώμα τους στη διάρκεια των διακοπών.
«Σήμερα κλείνουμε μία επιτυχημένη σεζόν και μαζευτήκαμε εδώ για να αποχαιρετήσουμε. Πλέον είστε ελεύθεροι και έχετε μπροστά σας 40 ημέρες, προκειμένου να ξεκουραστείτε και να έρθετε φρέσκοι για την προετοιμασία μας. Θέλω να προσέξετε τη ζωή σας, να αποφύγετε τις υπερβολές και να μην αφήσετε τους εαυτούς σας. Να θυμάστε ότι είστε επαγγελματίες όλο το χρόνο. Να περάσετε καλά και θα είμαστε σε επαφή με όλους», είπε ο προπονητής του «τριφυλλιού» στους παίκτες του.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση