GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για τις εκλογές

Η ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ως νεοσύστατη πολιτική κίνηση δεν έχει τα χρονικά περιθώρια για την συμμετοχή της στις προσεχείς εκλογικές δι...

Η ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ως νεοσύστατη πολιτική κίνηση δεν έχει τα χρονικά περιθώρια για την συμμετοχή της στις προσεχείς εκλογικές διαδικασίες της Ευρωβουλής. Προωθεί, φυσικά, την οργανωτική της ανάπτυξη για τις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Παρακολουθώντας, όμως, τον προεκλογικό αγώνα, δε μπορεί να μην επισημάνει την ενορχηστρωμένη συγχορδία των πάσης μορφής δυνάμεων και μέσων μαζικής ενημέρωσης (παραπλάνησης) στην κατέυθυνση της προώθησης του αμαρτωλού διδύμου της συγκυβέρνησης το οποίο έχει την κύρια, τη μεγάλη ευθύνη της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού. Του διδύμου της υποταγής στα κελεύσματα της Γερμανίας με στόχο τη μακροχρόνια οικονομική υποδούλωσή του και την παράλληλη εκμετάλλευση κάθε παραγωγικής δύναμης, από τον ορυκτό, φυσικό και ενεργειακό πλούτο της χώρας μέχρι την στυγνή εκμετάλλευση των δυνάμεων της εργασίας.

Η ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, πιστεύοντας σε μια Άλλη Ευρώπη με την ισότιμη συμμετοχή του Κράτους-Έθνους για μια Ευρώπη των λαών και των Δικαιωμάτων τους, για μια Ελλάδα με σύνορα και τον Εληνισμό χωρίς σύνορα, καλεί τους Έλληνες πολίτες να μην παρασύρονται από τις καθοδηγούμενες δημοσκοπήσεις των διαφόρων καιροσκοπικών δημοσκόπων, οι οποίες μέρα με τη μέρα στρεβλώνουν όλο και περισσότερο τις προτιμήσεις της κοινής γνώμης.

Δεν είναι δημοσκοπήσεις αντικειμενικής μέτρησης της κοινής γνώμης, είναι δημοσκοπήσεις κατασκευής κοινής γνώμης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ανάδειξη του νεοφανούς μορφώματος το Ποτάμι, ενός νεφελώματος χωρίς πρόγραμμα, χωρίς αρχές, χωρίς αξίες, χωρίς ειρμό που συνιστά μια νέα εκδοχή «Νερού του Καματερού», του οποίου οι δήθεν θεραπευτικές ιδιότητες παρέσυραν αφελείς, αγωνιούντες, απελπισμένους και αδικημένους πολίτες.

Εν κατακλείδι, η ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ καλεί τους Έλληνες πολίτες να γυρίσουν την πλάτη στις δυνάμεις εκείνες που ευθύνονται για την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, καθώς και στα διάφορα νεφελώματα που επαγγέλονται την σωτηρία της χώρας.
Για την ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΚΡΗΤΙΚΟΣ
Επικεφαλής της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής


ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΑΚ.ΔΗ.)
e-mail: akidemoneutidimokratia@gmail.com, pkritikos14@yahoo.gr
website: www.akdi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση