GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Τανάσε

Για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Κρίστιαν Τανάσε γίνεται λόγος στη Ρουμανία. Μέχρι πρότινος το όνομα του 27χρονου μέσου...



Για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Κρίστιαν Τανάσε γίνεται λόγος στη Ρουμανία. Μέχρι πρότινος το όνομα του 27χρονου μέσου, που είναι 35 φορές διεθνής (6 γκολ), ακουγόταν για τον Ολυμπιακό.

Η Άρτζες Πιτέστι διατηρεί το 50% εφόσον ο Ρουμάνος μέσος πωληθεί από τη Στεάουα μέχρι τις 6 Αυγούστου και ο Νκολάε Ενόιου, που έχει οριστεί δικαστικώς στη διοίκηση της πρώτης, δήλωσε: «Έχω μάθει ότι εδώ κι ένα μήνα η Στεάουα είναι σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, ενώ κάποιες πηγές από το Βουκουρέστι μού έχουν πει και για προτάσεις από την Τουρκία, αλλά δεν ξέρω από ποιες ομάδες».

Πάντως ακόμη κι αν ισχύει το ενδιαφέρον, είναι πολύ δύσκολο να γίνει η μεταγραφή, από τη στιγμή που ο πρόεδρος της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, αξιώνει 3,5 εκατ. ευρώ για την πώληση του Τανάσε.

Φέτος ο διεθνής άσος που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017, μετρά 35 συμμετοχές και 5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση