GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Θέλουν! Μπορούν;"

Γράφει ο Κώστας Γ. Γιοβανόπουλος Ανεξάρτητος Βουλευτής Ημαθίας. Αυτονόητα, δεν αναμίχθηκα πουθενά στο δημοτικό εκλογικό αγών...



Γράφει ο Κώστας Γ. Γιοβανόπουλος
Ανεξάρτητος Βουλευτής Ημαθίας.

Αυτονόητα, δεν αναμίχθηκα πουθενά στο δημοτικό εκλογικό αγώνα. Τιμώ την απόφαση όλων να εκτεθούν, αγώνας οχληρός, λίγοι τον αντέχουν. Τώρα ο πολίτης αποφασίζει. Ψηλά πετάνε λεύτερες της Δημοκρατίας οι φτερούγες.
Αύριο δικάζουμε, ψηφίζουμε. Ας το κάνουμε με ΜΝΗΜΗ και ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Ψηφίστε όχι φίλους και συγγενείς, το έχετε κάνει αυτό το λάθος αιώνες τώρα. Ψηφίστε έντιμους και ικανούς. Για κυβερνήτες αποφασίζουμε, για την τύχη του σπιτικού μας. Αφήστε τις συμπάθειες, μη σας πιάνουν στο φιλότιμο, μην παρασύρεστε από θλιβερούς παλιάτσους που κλαίνε, αναδείξτε την άξια ποιότητα -υπάρχει σε όλα τα ψηφοδέλτια, ασυγχώρητοι θα είστε απ´ τα παιδιά σας.
Ψηφίστε μην απέχετε. Εργατικούς και αδιάφθορους ψηφίστε, σεις ξέρετε καλά ποιοί γυρεύουν θώκους, πίτες, κομματισμούς. Ποιοί στήνουν δόκανα, ποιοί πόθησαν το μέλι, τίνων η μέση λυγάει μπρος, ποιοί αδίστακτοι σκαρφαλώνουν στα ερείπια.
Μόνοι στο παραβάν, σαν σε καθρέφτη ψυχής, σκεφτείτε για τον εκλεκτό σας πριν το ρίξετε:
Θέλει! Μπορεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση