GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα λάθη του Σαμαρά που έκαναν τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα

Η εμμονή του Αντώνη Σαμαρά να κατατάξει τον ΣΥΡΙΖΑ στη θεωρία των δύο άκρων μαζί με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποδείχτηκε ολέθριο σφάλμα. Και αυτό γι...

Η εμμονή του Αντώνη Σαμαρά να κατατάξει τον ΣΥΡΙΖΑ στη θεωρία των δύο άκρων μαζί με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποδείχτηκε ολέθριο σφάλμα.
Και αυτό γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τη δυναμική ενός κόμματος που ρουφά την αγανάκτηση του κόσμου, παρά τον εγκλεισμό της στη φυλακή, εξομοιώθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ που μέχρι χτες προσπαθούσε να γίνει ένα αστικό κόμμα.
Ο κ. Σαμαράς ουσιαστικά υπέδειξε στο εκλογικό σώμα, ποια είναι τα κόμματα της αγανάκτησης.
Ο κ. Σαμαράς με την ακροδεξιά ρητορική του, έδιωξε τον μεσαίο χώρο από τον κυβερνητικό συνασπισμό, ζημιώνοντας ακόμη και ΕΛΙΑ και ΔΗΜΑΡ.
Αν δεν υπήρχε ειδικά η ΕΛΙΑ, να «μαζέψει» τις κεντρώες δυνάμεις της χώρας που ζητούν κυβερνητική σταθερότητα, τα πράγματα για τη ΝΔ θα ήταν ακόμη χειρότερα.
Και το «μάζεμα» δεν αφορούσε μόνο το ιδεολογικό του θέματος αλλά και επί της ουσίας κατά την εφαρμογή αντιλαϊκών πολιτικών που χωρίς την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, και της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα, θα είχαν εφαρμοστεί.
Τέλος οι επιλογές του Πρωθυπουργού, στην τοπική αυτοδιοίκηση, διασπώντας τις ήδη συρρικνωμένες δυνάμεις της γαλάζιας παράταξης, κρίνονται ως επιεικώς άστοχες, που έδωσαν δυναμική διάλυσης για τη ΝΔ και νίκης για το ΣΥΡΙΖΑ, που σε άλλη περίπτωση θα έβλεπε την περιφέρεια Αττικής με τα κιάλια.
Αντί ο Πρωθυπουργός να δώσει δυναμική νίκης στις ήδη καταξιωμένες επιλογές του μεσαίου χώρου, προτίμησε να ρισκάρει το Δήμο Αθηναίων και να «παραδώσει» την Αττική στο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Πρωθυπουργός με τις δικές του κινήσεις, έθεσε υπό αμφισβήτηση την κυβερνητική σταθερότητα της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ απλά ήταν στη γωνία και περίμενε..
Γράφει η Λαμπρή-Μαρία Γεωργίου
για το www.news4all.gr

1 σχόλιο

  1. ΔΗΜΌΣΙΑ ΤΑΞΗ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: Οι χειρισμοί με την Χρυσή Αυγή ήταν απαράδεκτοι! Γίνατε μεγαλύτεροι φασίστες από αυτούς. Ο Δένδιας να ασχοληθεί με την πραγματική εγκληματικότητα. Δε μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στο κέντρο της Αθήνας.

    ΥΓΕΙΑ: Γραφικός και φαιδρός υπουργός. Πριν δυο μέρες έλεγε πως αν χάσουμε έστω και με μια ψήφο πρέπει να παραιτηθούμε,γιατί τότε η κυβέρνηση θα είναι ΤΥΡΑΝΝΙΑ! Απολύει γιατρούς και το χαίρετε! Μαλώνει με ασθενείς. Κάποιος να τον μαζέψει.

    ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ: Τραγικός σχεδιασμός. Γίναμε το δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ. Εξαιτίας του ξεφτιλίστηκαν ικανά στελέχη της παράταξης.
    Αυτά και άλλα πολλά ακόμα που αν δεν διορθωθούν στις βουλευτικές θα υποστούμε ήττα μεγαλύτερη από το 1981...

    ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΎΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΉΣΟΥΜΕ....ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ....ΟΤΙ ΕΊΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ 27% ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ..ΑΣΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση