GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχή από τις κάλπες και συντριβή της κυβέρνησης δεν συμβιβάζονται!

Γράφει ο Μαγια.  Ανησυχεί σφόδρα η διεθνής των τοκογλύφων μήπως πολύ σύντομα δεν θα βρίσκει στην Ελλάδα πρόθυμους πολιτικούς για να προωθ...

Γράφει ο Μαγια. 

Ανησυχεί σφόδρα η διεθνής των τοκογλύφων μήπως πολύ σύντομα δεν θα βρίσκει στην Ελλάδα πρόθυμους πολιτικούς για να προωθούν τις εντολές της. Φοβούνται οι δανειστές και δυνάστες, πως άλλο κόμμα ως επιλογή, πλην της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, θα κλονίσει τη σταθερότητα της εφιαλτικής πραγματικότητας που βιώνει η Ελληνική κοινωνία και θα θέσει σε κίνδυνο τα υπερκέρδη τους.

Ηδη, το ΔΝΤ δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να «ψηφίσει» ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Θα ακολουθήσουν κι άλλες απροκάλυπτες παρεμβάσεις των επικυρίαρχων, που θα εκβιάζουν τους πολίτες και κυρίως τους «κοψοχέρηδες» του Ιουνίου του 2012, ώστε να ξαναψηφίσουν «σωστά» για να συνεχίσουν να ...απολαμβάνουν τον βιασμό τους!

Δεν αντιλαμβάνονται ότι, στην ουσία υποδεικνύουν στους Ελληνες τα κόμματα που επιβάλλεται να «μαυρίσουν».
Η «νέα Ελλάδα» του Σαμαρά, του Βενιζέλου και των λοιπών εγχώριων συνεργατών του Δ΄ (οικονομικού) Ράιχ είναι το 30% της ανεργίας, των πεινασμένων και εξαθλιωμένων, των χιλιάδων αυτοκτονιών, τα συσσιτίων, των άστεγων, των κατεβασμένων ρολών σε εμπορικούς δρόμους, της άγριας λεηλασίας των μισθών και των συντάξεων, του κατεδαφισμένου κράτους πρόνοιας, της διαλυμένης Παιδείας και πολλά άλλα!

Η Ν.Δ. του Σαμαρά, με την αποκρουστική σφραγίδα της Ακροδεξιάς, βρίσκεται σε πτώση. Δίνει την εντύπωση ότι ακολουθεί κατά πόδας το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου. Οσο κι αν κινδυνολογούν ότι, κινδυνεύει η πολιτική σταθερότητα, αν καταψηφιστούν και κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, τόσο πιο πολύ αυθαδιάζουν και προκαλούν την κοινή λογική. Η κοροιδία έπιασε το 2012, τώρα ο λαός, μη αντέχοντας άλλο αυτή την μιζέρια και την ταπείνωση, μισεί τους άρπαγες του βιού του και τους διώκτες των παιδιών του. Μόνο λοβητομημένοι και ...ψεκασμένοι δεν θα διοχετεύσουν την οργή τους στις κάλπες.
Έτσι, λοιπόν, μετά τις ευρωεκλογές οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις είναι αναπόφευκτες.
Αυτό που συζητείται πλέον δεν είναι αν θα ηττηθεί η ΝΔ, αλλά η έκταση της ήττας της. Η οποία αν είναι ευρεία, δηλαδή αν το κόμμα υποχωρήσει και πάλι κάτω από το 20%, τότε τίθεται ζήτημα άμεσης προσφυγής στις εθνικές κάλπες και αλλαγής της ηγεσίας του. Ήδη γαλάζια στελέχη ψάχνονται για το πώς θα κινηθούν για να μην καταντήσουν σαν το ΠΑΣΟΚ.

Είναι, ίσως, πρώτη φορά στην ιστορία που αυτές οι ευρωεκλογές, αποκτούν καταλυτική ιστορική σημασία.
Οι θιασώτες της αποχής πρέπει να επανεξετάσουν τη …σκέψη τους. Η αποχή διευκολύνει το Μνημονιακό καθεστώς, για τούτο την επιζητεί και μοχθεί γι αυτή.
Αποχή από τις κάλπες και συντριβή της κυβέρνησης δεν συμβιβάζονται!

7 σχόλια

  1. Επιτέλους βρήκα ένα φίλο μου που δεν είναι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές ,πόσο «βέλιουρα» μπορείτε να φάτε αγαπητοί μου φίλοι ,πόση παλακία σας δέρνει , ακόμα πιστεύετε το όνειρο της νεκρανάστασης ;
    Από τα μπάζα πολυκατοικία δεν κτίζεται , τα μπάζα της πολιτικής που σας υποσχέθηκαν σας ξεγέλασαν ,σας παρέσυραν και σας έβαλαν υποψηφίους ,είναι ζόμπι που θα σας ροφούν για πάντα το αίμα και εσείς θα αργοπεθαίνετε.
    Άντε και καλό ψόφο .
    Γειά σου Λευτέρη φίλε μου ,που είσαι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν ψήφισης λαβε υπ όψιν σου :
    1.Φορολογία από το πρώτο ευρώ .
    2. Σύνταξη 360 ευρώ .
    3. Βασικός μισθός 580 ευρώ μεικτά . 
    4. Κομμένα δώρα .
    5. Χαράτσια και νέοι φόροι .
    6. Ανεργία που θα φτάσει στο 50% .
    7. Τα εργοστάσια που δεν υπάρχουν .
    8. Οι θέσεις εργασίας που δεν υπάρχουν
    και οδηγούν τα παιδιά μας σε ένα μέλλον 
    δίχως αύριο .
    Τώρα ξέρεις τι πρέπει να ψήφισης και μην φοβάσαι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκλογές : Η επόμενη ημέρα .
    1.Νέο μνημόνιο.
    2.Απολύσεις στο δημόσιο.
    3.Ανεργεία στο 50% .
    4.Φτώχεια ,πείνα ,εξαθλίωση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι πρεπει λοιπον να ψηφισουμε για να μην ερθουν τα παραπανω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους βρήκα ένα φίλο μου που δεν είναι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές ,πόσο «βέλιουρα» μπορείτε να φάτε αγαπητοί μου φίλοι ,πόση παλακία σας δέρνει , ακόμα πιστεύετε το όνειρο της νεκρανάστασης ;
    Από τα μπάζα πολυκατοικία δεν κτίζεται , τα μπάζα της πολιτικής που σας υποσχέθηκαν σας ξεγέλασαν ,σας παρέσυραν και σας έβαλαν υποψηφίους ,είναι ζόμπι που θα σας ροφούν για πάντα το αίμα και εσείς θα αργοπεθαίνετε.
    Άντε και καλό ψόφο .
    Γειά σου Λευτέρη φίλε μου ,που είσαι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δευτέρα 26-5-2014 , ο Εφιάλτης Ξεκινά .
    Προσπαθείς να ξυπνήσεις , περπατάς αλλά ο εφιάλτης σε ζώνει από παντού δεν ξέρεις αν είναι νύχτα ή ημέρα.
    Το προεκλογικό χαμόγελο έδωσε την θέση του στην ποντικίσια σου έκφραση που τρέχει να κρυφτεί .
    Σού το λένε στα ίσια , πλήρωνε καλή μου τώρα τον λογαριασμό και εσύ έρχεσαι σε οργασμό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άς είμεθα καχύποπτοι καί προσεκτικοί/επιφυλακτικοί,διότι οί μονταζιέρες(!!!!!) τού παρακράτους,πού έχει εγκατασταθή στό Μαξίμου από τό 2012,ειδικά αυτήν τήν προεκλογική -κι όχι μόνον – περίοδον
    ## εργάζεται(!) μέ φούλ τίς μηχανές,διά τήν μεγαλύτερη εκλογική νοθεία τών τελευταίων 60 χρόνων μεσώ υπέρ υπολογιστών!

    Άς συνειδητοποιήσουμε δέ,ότι έχουμε από τό 2012, βίαια κατάλυση τού Δημοκρατικού Πολιτεύματος,αφού από τότε έχει εγκαθιδρυθή ## τό καθεστώς/παρακράτος τού ΝεοΤσαουσέσκου SSαμαρά ## μέ ό,τι συνεπάγεται,διά τήν Δημοκρατία Μας!!!

    Ή 25η Μαίου άς είναι ή Ημέρα τής Μεγάλης Άνατροπής καί Λύτρωσης/Απελευθέρωσης τής χώρας Μας,από τούς ΑλητοΛηστοΣυμμορίτες τής ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΠΟΛΑΝ!!!

    ή Ε Λ Λ Α Σ

    ή επί…..SS α μ α ρ ά ς!!!καμιά ψήφος ΧΑΜΈΝΗ...Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση