GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Απογευματινές" φωτιές στη Ν. Αγχίαλο και προς Γλαφυρές

Κινητοποίηση σήμερα το απόγευμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, για δύο φωτιές, που ξέσπασαν, από άγνωστη αιτία, μετά τηΝ. Αγχίαλο ...



Κινητοποίηση σήμερα το απόγευμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, για δύο φωτιές, που ξέσπασαν, από άγνωστη αιτία, μετά τηΝ. Αγχίαλο (στη διασταύρωση προς 111 Π.Μ.) και προς Γλαφυρές και είχε αποτέλεσμα να καούν ξερά χόρτα σε έκταση μερικών εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων.
Η πρώτη φωτιά ξέσπασε στις 17.40 σε λόφο μετά τη Ν. Αγχίαλο και η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση με τρία οχήματα και 10 άνδρες, που την έθεσαν υπό έλεγχο γρήγορα και την έσβησαν, αφού κάηκαν ξερά χόρτα, σε έκταση περίπου 800 τ.μ.
Ακολούθησε, στις 18.40 φωτιά σε ελαιόδενδρα, μετά τα Μελισσάτικα και προς Γλαφυρές, όταν αγρότης προσπάθησε να κάψει χόρτα, αλλά η φωτιά του έφυγε. Επί τόπου πήγαν δύο οχήματα και επτά πυροσβέστες, που κατάφεραν να την ελέγξουν γρήγορα, με απολογισμό καμένα ξερά χόρτα, σε έκταση περίπου 600 τ.μ.
magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση