GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσα παίρνει ο Μέσι το… δευτερόλεπτο

Ίσως η εποχή δεν είναι κατάλληλη για τέτοιους υπολογισμούς, είναι όμως η σκληρή (πλην αδιαμφισβήτητη) οικονομική αλήθεια του πο...

Ίσως η εποχή δεν είναι κατάλληλη για τέτοιους υπολογισμούς, είναι όμως η σκληρή (πλην αδιαμφισβήτητη) οικονομική αλήθεια του ποδοσφαιρικού star system.

Για να κρατήσει λοιπόν η Μπαρτσελόνα τον Λιονέλ Μέσι, του προσέφερε ένα «χρυσό» συμβόλαιο. Του εξασφάλισε πάγιες αποδοχές 20 εκατ. ευρώ το χρόνο (χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους).

Έτσι, ο Αργεντινός μπορεί σε ένα μόλις μήνα να κερδίσει ποσό που κληρώνεται σε τριπλό τζακ-ποτ στο τζόκερ (1.66 εκατ. ευρώ). Σε μια μόλις βδομάδα να βγάλει ένα σπιτάκι στη Βαρκελώνη ή ένα εξοχικό στη γενέτειρά του (416.666 ευρώ).

Από το πρωί που θα ξυπνήσει μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθεί να ‘χει παχύνει το τραπεζικό του βιβλιάριο κατά 59.523 ευρώ. Σε μια ωρίτσα που θα πιει τον απογευματινό καφέ του να κονομήσει ένα μισθό που μοιάζει παραδεισένιος στην Ελλάδα (2.480 ευρώ). Σε ένα μόλις λεπτάκι να βγάλει μεροκάματο (41.33 ευρώ).

Και απλά… ανοιγοκλείνοντας τα μάτια του (σε ένα δευτερόλεπτο) να βάζει στην τσέπη του 0.68 ευρώ!

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση