GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σώοι και αβλαβείς οι ορειβάτες που είχαν χαθεί σε σπηλιά του όρους Όθρυς

Τη Νεροσπηλιά στο όρος Όθρυς πήγε το πρωί της Παρασκευής να εξερευνήσει μια παρέα επτά Ισραηλινών οι οποίοι επέβαιναν σε δύο τζιπ. Ο...


Τη Νεροσπηλιά στο όρος Όθρυς πήγε το πρωί της Παρασκευής να εξερευνήσει μια παρέα επτά Ισραηλινών οι οποίοι επέβαιναν σε δύο τζιπ. Οι τέσσερις από αυτούς βγήκαν το απόγευμα και επέστρεψαν με το ένα αυτοκίνητο σε ξενοδοχείο της περιοχής όπου διέμεναν.
Μάταια περίμεναν μέχρι το βράδυ και τους υπόλοιπους της ομάδας. Νωρίς το πρωί ενημέρωσαν τις αρχές, εκφράζοντας φόβους για τη ζωή των φίλων τους.
Αμέσως, σύμφωνα με το Lamiareport, οργανώθηκε επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν πυροσβέστες από τα Τοπικά Κλιμάκια, Αλμυρού και Στυλίδας, ενώ στην επιχείρηση συμμετείχαν και άνδρες της 8ης ΕΜΑΚ από τη Λάρισα και της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία.
Στην επιχείρηση επίσης πήραν μέρος και μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Αλμυρού και άλλες ομάδες διάσωσης, που γνωρίζουν την περιοχή και έχουν εμπειρία από παρόμοιες επιχειρήσεις.
Ευτυχώς γύρω στις 15:30 το μεσημέρι του Σαββάτου οι τρεις αγνοούμενοι Ισραηλινοί εντοπίστηκαν σώοι και αβλαβείς εκτός σπηλιάς σε ένα μονοπάτι του βουνού χωρίς να έχουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, πέρα από την ταλαιπωρία.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση