GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν αλλάζει κάτι στην ΑΕΚ

Χωρίς απρόοπτα -και με τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών- συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Περαμαϊκό. ...

Χωρίς απρόοπτα -και με τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών- συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Περαμαϊκό.

Εκτός των Μπρέσεβιτς και Ντακόλ (που χειρουργήθηκαν κι έχουν τεθεί νοκ-άουτ ως το τέλος της σεζόν) απ’ την προπόνηση της Πέμπτης απουσίαζαν και πάλι οι Τσεβάς και Καραγκιολίδης.

Ο νεαρός επιθετικός και ο 27χρονος τερματοφύλακας συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και θεωρείται δεδομένο ότι πέρα απ’ τον αγώνα της Κυριακής, θ’ απουσιάσουν και απ’ τον μεσοβδόμαδο με τον Ερμή Ζωνιανών στο Ρέθυμνο.

Κατά τ’ άλλα, οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν κανονικά σήμερα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την προπόνηση της Παρασκευής (17:00), μετά το τέλος της οποίας θ’ ανακοινωθεί και η αποστολή.

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση