GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να ρίξει τις ευθύνες στις ανήλικες προσπαθεί ο Λευκαρίτης - "Με προσέγγιζαν για χρήματα έναντι συνουσίας"

Ισχυρισμοί άνευ προηγουμένου από τον συνήγορο του Άκη Λευκαρίτη χθες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας. Συγκεκριμένα, όπως ανα...



Ισχυρισμοί άνευ προηγουμένου από τον συνήγορο του Άκη Λευκαρίτη χθες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το protothema, ο συνήγορος του Λευκαρίτη δήλωσε πως "Οι δύο ανήλικες τον προσέγγιζαν για να τον απομυζήσουν οικονομικά, ικανοποιώντας και τις σεξουαλικές τους ανάγκες.
Οι δύο ανήλικες δεν προσεγγίστηκαν από τον κατηγορούμενο, είχαν οι ίδιες το κίνητρο να πάρουν λεφτά και τον προσέγγιζαν για να πάρουν χρήματα έναντι συνουσίας. Από την κατάθεση τους οι δύο ανήλικες ισχυρίστηκαν ότι προσέγγιζαν τον Λευκαρίτη όταν χρειάζονταν λεφτά", ενώ ζήτησε ο πελάτης του να αφεθεί ελεύθερος μέχρι την επανεξέταση της υπόθεσης ισχυριζόμενος ότι "είναι Κύπριος υπήκοος, είναι μόνιμος κάτοικος και διαμένει στην Κύπρο, είναι επιχειρηματίας και έχει τις επιχειρήσεις του στην Κύπρο, είναι νυμφευμένος και οικογενειάρχης, πρόσωπο λευκού ποινικού μητρώου και οι δεσμοί του με τον τόπο του εξανεμίζουν κάθε πιθανότητα διαφυγής του.
Είναι επίσης αναγνωρίσιμο πρόσωπο και όπου και να πάει είναι εύκολο να αναγνωριστεί".

Ακόμη, τόνισε πως ο Άκης Λευκαρίτης είναι διατεθειμένος να εμφανίζεται καθημερινά σε αστυνομικό σταθμό, να παραδώσει το διαβατήριο και τα άλλα ταξιδιωτικά του έγγραφα στην Αστυνομία, να του απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα , να υπογράψει εγγύηση με αξιόχρεους εγγυητές και να καταθέσει ποσό ύψους μεταξύ 30-50 χιλιάδων ευρώ προκειμένου να διασφαλίσει ότι θα είναι παρών στην δίκη του που έχει οριστεί για τις 30 Μαΐου.

Εις απάντηση των ισχυρισμών και των απαιτήσεων του συνήγορου του κατηγορουμένου, η Κατηγορούσα Αρχή, ανέφερε πως "οι δύο άνδρες είχαν την πείρα και την επιδεξιότητα να διαπράξουν τα αδικήματα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Τα όσα ανέφερε στην κατάθεση της η αδελφή της 14χρονης, δείχνει το αδίστακτο του κατηγορούμενου επιχειρηματία". Επίσης, προέβη σε ακόμη μία αποκάλυψη αφού είπε ότι "μια γυναίκα είχε ενοικιάσει διαμέρισμα στη Λάρνακα στο όνομα του Λευκαρίτη ενώ ορισμένες φορές έπαιρνε τις κοπέλες και σε άλλο διαμέρισμα που διέθετε".

Παράλληλα, όσο αφορά το αίτημα του συνήγορου του Άκη Λευκαρίτη για αποφυλάκισή του, η Κατηγορούσα Αρχή προέβαλε τη θέση ότι υπάρχει ο κίνδυνος μη προσέλευσης τους στο Δικαστήριο και υπάρχει ο κίνδυνος διάπραξης και άλλων αδικημάτων.
Τέλος, η Πρόεδρος του Δικαστηρίου, επιφυλάχθηκε να απαντήσει στο αίτημα για αποφυλάκισή του την Πέμπτη το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση