GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ειρήνη Αϊνδηλή για την Άννα Πολλάτου: Έφυγε το καλύτερο παιδί

Το δικό της ξεχωριστό «αντίο» είπε στην αδελφική της φίλη Άννα Πολλάτου, η Ειρήνη Αϊνδιλή, μέλος και αυτή της χρυσής ομάδας του ανσά...


Το δικό της ξεχωριστό «αντίο» είπε στην αδελφική της φίλη Άννα Πολλάτου, η Ειρήνη Αϊνδιλή, μέλος και αυτή της χρυσής ομάδας του ανσάμπλ που χάρισε αμέτρητες πρωτιές και μετάλλια στην Ελλάδα από το 1998 έως το 2001.
«Το καλύτερο παιδί έφυγε» λέει με λυγμούς η Ειρήνη για την Άννα, την ψυχή της ομάδας, που ήταν πάντα κοντά στις φίλες και συνεθλήτριές της. «Και είναι άδικο αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος τέτοιος να φύγει. Η απώλεια για εμάς τις πέντε πλέον είναι τεράστια. (Την χαρακτήριζε) το χαμόγελό της και η πλάκα της. Και πάντα ήταν εκεί για μας, πάντα. Μιλάμε για έναν θρύλο της γυμναστικής, δεν μιλάμε για έναν απλό άνθρωπο, έναν ολυμπιονίκη, πολυολυμπιονίκη ήταν η Άννα, πάρα πολλά πράγματα ήθελε να δώσει μέχρι τελευταία στιγμή. Έκανε προπόνηση σε παιδιά, πρόσφερε έργο, δηλαδή δεν ήταν άνθρωπος έτσι τυχαίος. Για εμάς η Άννα ήταν η αδελφή μας», είπε η Ειρήνη Αϊνδηλή που μίλησε στο Mega για την φίλη της, που έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα από τη ζωή.
Στο προσωπικό της προφίλ η Ειρήνη Αϊνδηλή και τα υπόλοιπα κορίτσια από την ομάδα του ανσάμπλ που είναι πολύ καλές φίλες, η Εύα Χριστοδούλου, η Χαρά Καρυάμη, η Κλέλια Πανταζή και η Μαρί Γερωγάτου, αποχαιρετούν την Άννα με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα:
«Αδερφουλα μας, δεν μπορουμε να το πιστεψουμε πραγματικα…ειμαστε ολες μαζι εδω και………………που εισαι??? 6 ημασταν και ειχαμε πει θα μεινουμε μεχρι τελος….ΓΙΑΤΙ???»
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση