GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιόν υποψ. δημοτ. σύμβουλο του Άρη στηρίζει ένθερμα η Όλγα Κεφαλογιάννη; (ΦΩΤΟ)

(Κατα)γράφει ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης Πίστη και στήριξη, με όλες τις δυνάμεις της, δίνει η υπουργός Τουρισμού στον


Πίστη και στήριξη, με όλες τις δυνάμεις της, δίνει η υπουργός Τουρισμού στον
Θάνο Πλεύρη.
Αδιάψευστος μάρτυρας ο φωτογραφικός φακός, που έχει αποθανατίσει την υπουργό σε εκδήλωση που διοργάνωσε στο Κολωνάκι, για να παρουσιάσει τον Θ. Πλεύρη στο γυναικείο Αθηναϊκό κοινό.
Αλλά και κατά την επίσκεψη του κ. Πλεύρη στην Ιερά Οδό, στην διεύθυνση καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, τον συνόδευε ο "άτυπος" διευθυντής της υπουργού, κ. Κρεμμύδας...

3 σχόλια

  1. Χαμός τα τελευταία 24ωρα. Ο κόσμος, αγανακτισμένος από τις φορολογικές δηλώσεις και τους φόρους στα ακίνητα, τα ληξιπρόθεσμα χρέη, την ακρίβεια, την κοροιδία με το κοινωνικό μέρισμα, τις απειλές για κατασχέσεις σε σπίτια και καταθέσεις, στρέφεται και ψάχνει σε όλη την Ελλάδα, σε όλους τους δήμους, να ψηφίσει υποψηφίους που ανήκουν στον Σύριζα, στους ΑΝΕΛ, στην Ελληνική Αυγή, το ΚΚΕ. Υπάρχει περίπτωση και στους κεντρικούς δήμους και σε όλες τις περιφέρειες να καταψηφιστούν και να αποκλειστούν από το β' γύρο οι υποψήφιοι της ΝΔ και της Ελιάς-Πασόκ.

    Ο κόσμος κατάλαβε ότι του ετοιμάζουν νέα μέτρα και περικοπές σε εφάπαξ και συντάξεις και θα τους μαυρίσει στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Όποιος τριγυρνά σε λαϊκές αγορές, καφενεία, παντού, όλοι θέλουν να μαυρίσουν τους επίσημους ή ψευτοανεξάρτητους υποψηφίους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ενώ μιλάνε για ψήφο σε υποψηφίους δημάρχους που στηρίζει ο Σύριζα, η Ελλ. Αυγή και οι ΑΝΕΛ ( Καπερνάρος, Χαϊκάλης ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαύρισε μαζικά τους καταστροφείς της χώρας Σαμαρά-Βενιζέλο και τον αχυράνθρωπο-μαριονέτα, τσόντα της Διαπλοκής, Στ. Θεοδωράκη.

    Καμία άλλη ανοχή στα δοσίλογα λαμόγια, που κατέστρεψαν τη χώρα μας τα τελευταία 40 χρόνια.

    Σκέψου τις 6000 αυτοκτονίες συμπολιτών μας, το 1,5 εκατομμύριο ανέργους, τα νεαρά παιδιά μας, που ξενιτεύονται, τους συνταξιούχους που ψάχνουν στα σκουπίδια!

    Τι να ψηφίσεις; Ψήφισε αυτόν, που χτυπά αδυσώπητα και με γκεμπελίστικες μεθόδους η Διαπλοκή, μέσα από τα ΜΜΕ της, τα τελευταία 3 χρόνια. Αυτόν που φοβάται και χτυπά διαρκώς ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ που χτυπά σήμερα, συγκυριακά (και ψηφοθηρικά), ενώ μέχρι χτες τον έγλειφε!

    Αυτό να ψηφίσετε! Να απαλλαγεί επιτέλους ο τόπος από τους δυνάστες και βιαστές του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΙ ΔΕΞΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΕΣ!!!

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση