GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την αποτέλειωσε ο…Ίβανσιτς

Λεβάντε και Βαλένθια κοντραρίστηκαν στο τοπικό ντέρμπι σε ένα ματς καθαρά γοήτρου, αφού κανείς εκ των δύο δεν κυνηγά κάτι στην...

Λεβάντε και Βαλένθια κοντραρίστηκαν στο τοπικό ντέρμπι σε ένα ματς καθαρά γοήτρου, αφού κανείς εκ των δύο δεν κυνηγά κάτι στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Στο 19΄ οι γηπεδούχοι που ήταν καλυτεροι στο πρώτο ημίχρονο, ζήτησαν πέναλτι σε σπρώξιμο του Μπαράλ από τον Σεντέρος, ενώ στο 43΄ Σισοκο δεν μπόρεσε με κεφαλιά από το ένα μέτρο να ανοίξει το σκορ.

Στην επανάληψη η Βαλένθια μπήκε καλύτερα και στο 57΄ η ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ρικάρντο Κόστα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι της Λεβάντε.

Στο 70 ο Άνχελ σκόραρε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα και ενώ η φάση ξεκίνησε από γύρισμα του αμυντικού της Βαλένθια Ρικάρντο Κόστα, επόπτης και διαιτητής έδωσαν αρχικά οφσάιντ το γκολ της Λεβάντε, αλλά μετά από ολιγόλεπτο τετ α τετ άλλαξαν την απόφαση και γλίτωσαν την γκάφα…

Πέντε λεπτά αργότερα η Βαλένθια άγγιξε την ισοφάριση, όταν το σουτ του Ζόνας πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι και στο 81΄ ο Αντρέας Ίβανσιτς αποτέλειωσε τις «νυχτερίδες». Ο επίσης ο πρώην πράσινος Σιμάο ξεκίνησε τη φάση και ο Αυστριακός με εξαιρετικό πλασέ έγραψε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Πλέον η Λεβάντε είναι στους 48 βαθμούς στο + 2 από την Βαλένθια και αν έχει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα τη τελευταία αγωνιστική, θα τερματίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της πιο ψηλά στην βαθμολογία από την συμπολίτισσα!

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα ο Πέτρο Λόπεθ της Λεβάντε, ενώ ο Ντιόπ που βρίσκεται στο επίκεντρο για τον Ολυμπιακό αντικαταστάθηκε στο 51΄και δεν έκρυψε τη δυαρέσκεια του για αυτή την εξέλιξη.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση