GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έχω καταλήξει στις επιλογές μου»

Κατασταλαγμένος για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην ΑΕΚ της επόμενης σεζόν δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας. Μετά τη λήξη του φι...

Κατασταλαγμένος για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην ΑΕΚ της επόμενης σεζόν δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας.

Μετά τη λήξη του φιλανθρωπικού φιλικού της «Ένωσης» με τη Δόξα Αγίας Άννας, ο «Κολοσσός» αναφέρθηκε στη συνάντηση κορυφής όπου θα τεθεί επί τάπητος η ομάδα της νέας χρονιάς και είπε:

«Περιμένουμε να γίνει την επόμενη εβδομάδα. Να τελειώσουν πρώτα όσες έχουν απομείνει προπονήσεις. Μετά θα καθίσουμε να προγραμματίσουμε τη νέα σεζόν για να είμαστε έτοιμοι από την αρχή».

Όταν ρωτήθηκε, δε, για τον αν έχει καταλήξει στις επιλογές του, τόνισε: «Οι σκέψεις μου είναι κατασταλαγμένες για το τι πρέπει να γίνει. Θα κάνω τις εισηγήσεις μου στον κ. Μπάγεβιτς και στον κ. Λυμπερόπουλο και από ‘κει και πέρα θα αποφασίσουν τι είναι καλύτερο να γίνει».

Κατά τ’ άλλα, ο Δέλλας μίλησε και για το σημερινό φιλικό. Και με αφορμή αυτό -και τη συμμετοχή των νέων παικτών- επαίνεσε τη δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες:

«Ακόμη και στο τέλος της περιόδου η ΑΕΚ δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και είναι μέρος της δουλειάς που κάνει η ΑΕΚ. Ήθελα να δω κάποια από τα παιδιά που έρχονται από πίσω.

Φαίνεται πως η δουλειά στις Ακαδημίες έχει αποτέλεσμα, αλλά τα παιδιά θέλουν ακόμη πολύ δουλειά. Όμως, αυτός είναι ο στόχος μας. Να εμπλουτιστεί κάποια στιγμή η ομάδα από τα νεαρά παιδιά.

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους προπονητές των Ακαδημιών, τον κ. Ζήκο, τον κ. Μπουρακί. Αυτοί θα κρίνουν αν αυτά τα παιδιά μπορούν να αντέξουν μια προετοιμασία πρώτης ομάδας. Χαρά μου θα είναι να δουλέψω με νεαρά παιδιά».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση