GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τη στήριξη Αναστασιάδη πήρε ο Γιούνκερ

Τη στήριξη του Κυπρίου προέδρου, Νίκου Αναστασιάδη, και του ΔΗΣΥ για να εκλεγεί πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ζήτησε ο υποψήφιος...


Τη στήριξη του Κυπρίου προέδρου, Νίκου Αναστασιάδη, και του ΔΗΣΥ για να εκλεγεί πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ζήτησε ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) , Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Ο κ. Γιούνκερ, ο οποίος θα παραστεί σε εκδηλώσεις του ΔΗΣΥ για τα δεκάχρονα από την ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε. , έγινε δεκτός από τον Κύπριο πρόεδρο.
Σε δηλώσεις ο υποψήφιος του ΕΛΚ δήλωσε: «Πρέπει να επαινέσω την κυβέρνηση για τον τρόπο που οδηγεί τη χώρα έξω από την κρίση: αργά, αλλά σταθερά. Πολλά πράγματα πρέπει να βελτιωθούν, η οικονομία έχει αποδειχθεί πιο ανθεκτική και είμαι ευτυχής που διαπιστώνω ότι το πρόγραμμα αποδίδει, ότι η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί να κάνει».
Ο πρόεδρος Αναστασιάδης δήλωσε ότι πρέπει να δοθεί «η ψήφος εμπιστοσύνης μας σε έναν ηγέτη που πραγματικά είναι ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της ευρωπαϊκής ενοποίησης, της ιδέας για περισσότερη Ευρώπη». Επίσης, χαιρέτισε τη στάση αρχών, που τηρεί στο Κυπριακό ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σημειώνοντας ότι θεωρεί το Κυπριακό ως ευρωπαϊκό πρόβλημα.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση