GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες καταγγελίες Κουίκ: "Απίστευτα πράγματα στη Κομοτηνή στην έδρα του Προξενείου"

Συνέβη και αυτό, για πρώτη φορά σε εκλογές στην Ελλάδα, όπως καταγγέλλει με... στοιχεία και με δημόσιες ομολογίες, παρουσία μα...



Συνέβη και αυτό, για πρώτη φορά σε εκλογές στην Ελλάδα, όπως καταγγέλλει με... στοιχεία και με δημόσιες ομολογίες, παρουσία μαρτύρων, ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .

Στο 132ο Εκλογικό Τμήμα του Μεσοχωρίου Κομοτηνής Ροδόπης, ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος αποδέχτηκε να ανοίξει την εκλογική διαδικασία με εμφανή έλλειψη του προβλεπόμενου αριθμού ψηφοδελτίων του Συνδυασμού του οποίου ηγείται ο Τέρενς Κουίκ, με αποτέλεσμα - όπως ομολόγησε ο ίδιος - όταν τελείωσαν τα ψηφοδέλτια, να μπει στο παραβάν και να ψάξει στη σακούλα των σκουπιδιών και να επαναχρησιμοποιήσει ψηφοδέλτια του Συνδυασμού που δεν είχαν προτιμηθεί από τους πολίτες και είχαν πεταχτεί εκεί!

Όπως δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ:

«Αυτά δεν πρέπει να έχουν ξαναγίνει στη χώρα μας.

Καταρχήν, ο συγκεκριμένος Δικαστικός Αντιπρόσωπος παραβίασε μέρα μεσημέρι την μυστικότητα της ψηφοφορίας, διότι είχε την δυνατότητα με αυτή την πρωτοφανή του ενέργεια να ελέγξει πόσα ψηφοδέλτια του Συνδυασμού μας πετάχτηκαν, άρα με βάση τον, μέχρι την ώρα εκείνη, αριθμό των ψηφισάντων, να γνωρίζει πόσοι μας ψήφισαν.

Σημειώνω ότι ο συγκεκριμένος Δικαστικός Αντιπρόσωπος, ο οποίος συμβαίνει να είναι και νομικός σύμβουλος του Δήμου Κομοτηνής, ισχυρίστηκε, παρουσία μαρτύρων, ότι αυτήν την οδηγία έλαβε επικοινωνώντας τηλεφωνικά με την Έφορο, που είναι και Δικαστικός.

Επίσης, μας ανέφερε ότι μέχρι να αποσταλούν καθαρά ψηφοδέλτια από τον Δήμο, πήρε και δεύτερη εντολή να μπορούν οι ψηφοφόροι του Συνδυασμού μας να χρησιμοποιούν λευκά ψηφοδέλτια, αναγράφοντας οι ίδιοι με το χέρι τους το όνομα του Συνδυασμού μας (!)

Παραβλέπω, ακόμα και τον κίνδυνο ακυρότητας των επαναχρησιμοποιημένων ψηφοδελτίων, καθώς ορισμένα από αυτά που πετάχτηκαν θα μπορούσαν να θεωρηθούν «σημαδεμένα» είτε τσαλακωμένα είτε ελαφρώς σκισμένα κλπ.

Είναι αυτονόητο ότι καταθέσαμε αμέσως την προβλεπόμενη ένσταση με τη υπογραφή του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Κώστα Βουζουκίδη και εγώ προσωπικά επικοινώνησα, καταγγέλλοντας το γεγονός, με το Γραφείο της Εφόρου - Δικαστού.

Είχα προειδοποιήσει, με προηγούμενη ανακοίνωσή μου μέσα στην ημέρα, ότι δεν θα δεχθώ εκλογικές αλχημείες, που θα μπορούσαν να εκληφθούν και ως εκλογικές αλητείες.

Είμαι, εκ των πραγμάτων, υποχρεωμένος να καταγγείλω τον Δήμο Κομοτηνής για παραλείψεις στην παράδοση των ψηφοδελτίων, όπως και στην ταξινόμησή τους, γεγονός που επιβαρύνει και τον Δικαστικό Αντιπρόσωπο του 132ου εκλογικού τμήματος.

Είμαι επίσης υποχρεωμένος να οδηγήσω στη Δικαιοσύνη όλους τους εμπλεκομένους σε αυτήν την πρωτοφανή εκλογική αλχημεία και επομένως σε προσφυγή στο Εκλογοδικείο για ακυρότητα του εκλογικού αποτελέσματος στο συγκεκριμένο 132ο Εκλογικό Τμήμα Μεσοχωρίου Ροδόπης.

Το θέμα θα το φέρω και με Ερώτηση και στη Βουλή, προς τους αρμόδιους Υπουργούς Εσωτερικών και Δικαιοσύνης.

Μαζί μου δεν θα παίξει κανένας, την ώρα που δίνω αγώνα, χωρίς εγώ να προσκυνώ το Προξενείο»."

4 σχόλια

  1. ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΝΔ- ΠΑΣΟΚ.

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ ΟΙ ΝΕΟΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΔΙΝΟΥΝ ΨΗΦΟ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    ΟΠΟΤΕ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ. ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ.

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΝΔ- ΠΑΣΟΚ.

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ ΟΙ ΝΕΟΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΔΙΝΟΥΝ ΨΗΦΟ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    ΟΠΟΤΕ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ. ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ.

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από το πρωί ο Ελληνικός λαός πηγαίνει στη κάλπη, όχι για να εκλέξει δήμαρχο ή περιφερειάρχη, αλλά για να ζητήσει την Ελευθερία του από μια ιδιότυπη Κατοχή που του έχουν εφαρμόσει εδώ και 4 χρόνια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και ΔΝΤ ! Υπάρχει αέρας ελπίδας και ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ !

    Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, από κάθε ιδεολογικό χώρο,πάνω από κόμματα τρέχουν να ψηφίσουν υποψήφιους δημάρχους του Σύριζα ( Σακελλαρίδη, Δούρου, Δρίτσα, Μηταφίδη, Χαραλαμπίδου ), όχι γιατί έγιναν Σύριζα αλλά γιατί ασφυκτιούν από την ανεργία και τους φόρους. Άλλοι θα ψηφίσουν στις περιφέρειες υποψηφίους των ΑΝΕΛ ( Χαίκάλης- Αττική,Τέρενς Κουίκ- Θράκη )

    Αλλά και ένας τεράστιος αριθμός ψηφοφόρων κάθε ηλικίας θα ψηφίσει υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες της Ελληνικής Αυγής ( Κασιδιάρης - Αθήνα, Παναγιώταρος- Αττική, Κούζηλος- Πειραιά, Ματθαιόπουλος- Θεσσαλονίκη, Χρυσομάλλης- Κεντρ. Μακεδονία ). Παντού ακούς απελπισμένους ανθρώπους που σήμερα θέλουν να ψηφίσουν Ελληνική Αυγή γιατί πιστεύουν ότι έτσι θα τιμωρήσουν όσους έμειναν ατιμώρητοι για τη χρεοκοπία της Ελλάδας, για τη δική τους ανεργία, φτώχεια. Είναι άνθρωποι από κάθε ιδεολογικό χώρο, επίσης, που τους στέλνουν εκεί τα άδικα φορολογικά μέτρα του Στουρνάρα και τα χαράτσια του Θεοχάρη, η σκληρή πολιτική της κυβέρνησης απέναντί τους με ωμή ψυχολογική βία. Δεν είναι ούτε φασίστες, ούτε ακροδεξιοί, αλλά άνθρωποι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που έχουν απελπιστεί από την κυβέρνηση και τους Ευρωπαίους.

    Σήμερα ο ελληνικός λαός ( πλην ελάχιστων κομματόσκυλων καιβολεμένων ) μαυρίζει Καμίνη και Μπουτάρη, Σγουρό, Σπηλιωτόπουλο και Βασ. Μιχαλολιάκο, Καλαφάτη, Ιωαννίδη, Τζιτζικώστα, Μπόλαρη για να αναπνέει αύριο ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Όχι άλλο μαζούτ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ !

    Καλή λευτεριά! Καλή Ανάσταση ! Γκρεμίστε το παρασιτικό, κομματικό κράτος των πολιτικών τζακιών και της 40χρονης πολιτικής σαπίλας ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση