GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταβάλλεται η πρώτη δόση επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαιοειδών

Καταβάλλεται η πρώτη δόση της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαιοειδών ύψους 53 εκατ. ευρώ σε περίπου 385.000 δικαιού...


Καταβάλλεται η πρώτη δόση της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαιοειδών ύψους 53 εκατ. ευρώ σε περίπου 385.000 δικαιούχους.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης πιστώνονται οι λογαριασμοί των δικαιούχων με τα ποσά της Ά δόσης της επιστροφής του Ειδικού Φόρου, ύψους περίπου 53 εκατ. ευρώ, αφού ολοκληρώθηκε η επεξεργασία και η διασταύρωση των στοιχείων μεταξύ των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Οικονομικών.
Τα ποσά θα είναι διαθέσιμα στους λογαριασμούς των περίπου 385.000 δικαιούχων, από σήμερα το απόγευμα, ενώ οι δικαιούχοι μπορούν άμεσα να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) για το ποσό πληρωμής της Α’ δόσης.
Η πληρωμή γίνεται με βάση τα ψηφιοποιημένα στοιχεία καλλιέργειας των αγροτεμαχίων και του αριθμού των ζώων που έχουν δηλώσει οι δικαιούχοι στο ΟΣΔΕ.
«Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να διευκολύνουμε το παραγωγικό έργο των αγροτών, ενισχύοντας τη ρευστότητά τους, μέσα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και το στενό δημοσιονομικό πλαίσιο που μπορούμε να κινηθούμε. Με την καταβολή της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου προσπαθούμε να αμβλύνουμε τα προβλήματα του κόστους παραγωγής κει ειδικά του κόστους της ενέργειας των γεωργικών εκμεταλλεύσεων. Θέλω να διαβεβαιώσω τους Έλληνες παραγωγούς ότι είμαστε καθημερινά κοντά τους για την αντιμετώπιση του σημαντικού προβλήματος, που αφορά στο κόστος παραγωγής και ειδικά του υψηλού κόστους της ενέργειας. Οι προσπάθειες μας θα συνεχιστούν προς αυτή την κατεύθυνση» δήλωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιος Τσαυτάρης.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση