GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολεμική άσκηση στη Μεσόγειο

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 12 Μαΐου στην ευρύτερη περιοχή της κεντρικής- ανατολικής Μεσογείου, καθώς και στη ναυτική βάση της...



Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 12 Μαΐου στην ευρύτερη περιοχή της κεντρικής- ανατολικής Μεσογείου, καθώς και στη ναυτική βάση της Σούδας στην Κρήτη, η πολυεθνική άσκηση «PHOENIX EXPRESS 2014».
Στην άσκηση συμμετέχουν πλοία και προσωπικό από τις ΗΠΑ, την Ιταλία, την Τουρκία, την Κροατία, τη Λιθουανία, το Μαρόκο, την Ελλάδα, την Αλγερία, τη Μάλτα, τη Λιβύη, την Αίγυπτο, και την Τυνησία.
Η Ελλάδα συμμετέχει με τη φρεγάτα «NAΒΑΡΙΝΟΝ», ομάδες της διοίκησης υποβρυχίων καταστροφών και επιτελείς του Αρχηγείου Στόλου.
Σκοπός της άσκησης είναι η συνεκπαίδευση μονάδων του 6ου Στόλου με μονάδες των χωρών του ΝΑΤΟ και του Μεσογειακού Διαλόγου, στις διαδικασίες ανταλλαγής πληροφοριών, στις επιχειρήσεις απαγορεύσεως (Maritime Interdiction Operations - ΜΙΟ) καθώς και σε επιχειρήσεις έρευνας-διάσωσης.
Η «PHOENIX EXPRESS 2014» που θα ολοκληρωθεί στις 4 Ιουνίου.

1 σχόλιο

  1. Χαμός τα τελευταία 24ωρα. Ο κόσμος, αγανακτισμένος από τις φορολογικές δηλώσεις και τους φόρους στα ακίνητα, τα ληξιπρόθεσμα χρέη, την ακρίβεια, την κοροιδία με το κοινωνικό μέρισμα, τις απειλές για κατασχέσεις σε σπίτια και καταθέσεις, στρέφεται και ψάχνει σε όλη την Ελλάδα, σε όλους τους δήμους, να ψηφίσει υποψηφίους που ανήκουν στον Σύριζα, στους ΑΝΕΛ, στην Ελληνική Αυγή, το ΚΚΕ. Υπάρχει περίπτωση και στους κεντρικούς δήμους και σε όλες τις περιφέρειες να καταψηφιστούν και να αποκλειστούν από το β' γύρο οι υποψήφιοι της ΝΔ και της Ελιάς-Πασόκ.

    Ο κόσμος κατάλαβε ότι του ετοιμάζουν νέα μέτρα και περικοπές σε εφάπαξ και συντάξεις και θα τους μαυρίσει στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Όποιος τριγυρνά σε λαϊκές αγορές, καφενεία, παντού, όλοι θέλουν να μαυρίσουν τους επίσημους ή ψευτοανεξάρτητους υποψηφίους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ενώ μιλάνε για ψήφο σε υποψηφίους δημάρχους που στηρίζει ο Σύριζα, η Ελλ. Αυγή και οι ΑΝΕΛ ( Καπερνάρος, Χαϊκάλης ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση