GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμος Νεάπολης-Συκεών: "Καλή επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις!"

Τις θερμότερες ευχές της για καλή επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις που αρχίζουν αύριο (28.5) δίνει στους υποψήφιους για εισ...



Τις θερμότερες ευχές της για καλή επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις που αρχίζουν αύριο (28.5) δίνει στους υποψήφιους για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας η δημοτική αρχή Νεάπολης-Συκεών.

Σε επιστολή τους προς όλους τους τελειόφοιτους των λυκείων του δήμου μας ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης και ο αντιδήμαρχος Παιδείας Μιχάλης Βουλγαρίδης τονίζουν μεταξύ άλλων:

«Λίγο πριν δώσετε τον κρίσιμο αγώνα για τη διεκδίκηση της θέσης που επιλέξατε στην ανώτατη ή ανώτερη εκπαίδευση της χώρας μας, οι σκέψεις και οι ευχές μας είναι μαζί σας. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, αξίζετε τα θερμότερα συγχαρητήριά όλων μας για όσα έχετε επιτύχει μέχρι σήμερα, για τους κόπους, τις θυσίες, τη μελέτη και τη στόχευσή σας.

»Όποιο κι αν θα είναι το αποτέλεσμα, εμείς θα είμαστε πάντοτε περήφανοι για εσάς, για το θαυμάσιο και αξιέπαινο μήνυμα της έντιμης και σκληρής προσπάθειάς σας.

»Μαζί με τους γονείς σας, το γονεϊκό κίνημα ευρύτερα, και τους εκπαιδευτικούς στεκόμαστε στο πλευρό σας σε όποια επιλογή κι αν κάνετε για το μέλλον.

»Ο δήμος μας θα παραμείνει σύμμαχος και συνοδοιπόρος στα φοιτητικά σας χρόνια, στην αναζήτηση της πρώτης σας εργασίας, στη δημιουργία του σπιτικού και της επιχείρησής σας στον τόπο μας.

»Ελπίζουμε και επενδύουμε σε άξιους νέους όπως εσείς, γιατί εσείς είστε η πηγή έμπνευσης και ο μοχλός δύναμης της προσπάθειάς μας για μια αναβαθμισμένη δημόσια και δωρεάν Παιδεία σε σύγχρονα σχολεία, για ένα αξιοκρατικό σύστημα εκπαίδευσης για όλες τις επόμενες γενιές, για μια καινούργια κοινωνία.

»Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία, με ψυχραιμία, επιμονή και θετική σκέψη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση