GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τηλεφωνική επικοινωνία Μέρκελ-Πούτιν

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ ζήτησε σήμερα από τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν να «συμβάλει» στην απελευθέρωση...


Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ ζήτησε σήμερα από τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν να «συμβάλει» στην απελευθέρωση των επιθεωρητών του ΟΑΣΕ (Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη), τους οποίους κρατούν οι φιλορώσοι αυτονομιστές στην ανατολική Ουκρανία, ανέφερε το Κρεμλίνο.
Κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνομιλίας «Η Μέρκελ ζήτησε (από τον Πούτιν) να συμβάλει στην απελευθέρωση των στρατιωτικών παρατηρητών που κρατούνται στη νοτιοανατολική Ουκρανία και οι οποίοι προέρχονται από χώρες της Ευρώπης περιλαμβανομένης της Γερμανίας» σημείωσε το Κρεμλίνο σε ένα δελτίο τύπου.
Από την πλευρά του ο Βλαντίμιρ Πούτιν είπε στην Άνγκελα Μέρκελ ότι η απόσυρση των ουκρανικών στρατιωτικών μονάδων από την νοτιοανατολική Ουκρανία, ο τερματισμός της βίας και η έναρξη ενός διεθνούς διαλόγου αποτελούν καίρια ζητήματα, σύμφωνα με το Κρεμλίνο.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση