GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιφυλάξεις από Πολωνία – ΝΑΤΟ για τις δηλώσεις Πούτιν

Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ντόναλντ Τουσκ δήλωσε σήμερα ότι αντιμετωπίζει με επιφυλακτικότητα τις χθεσινές συμβιβαστικές δηλώσεις τ...


Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ντόναλντ Τουσκ δήλωσε σήμερα ότι αντιμετωπίζει με επιφυλακτικότητα τις χθεσινές συμβιβαστικές δηλώσεις του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν για την ουκρανική κρίση.
"Οι εκτιμήσεις του ΝΑΤΟ συμβαδίζουν με τις δικές μας και είναι ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις δηλώσεις Πούτιν με μεγάλη επιφυλακτικότητα", δήλωσε ο πρωθυπουργός της Πολωνίας κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Αντερς Φογκ Ράσμουσεν που επισκέπτεται την Βαρσοβία.
"Δεν έχει έλθει η στιγμή που μπορούμε να ανακοινώσουμε με ενθουσιασμό ότι η κρίση τερματίστηκε. Ελπίζουμε και οι δύο ότι ίσως τα λόγια του Πούτιν δείχνουν προς ένα πιο αισιόδοξο σενάριο, αλλά σήμερα είναι πολύ νωρίς για να το επιβεβαιώσουμε".
Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ από την πλευρά του, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του ρώσου προέδρου σύμφωνα με τις οποίες οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις έχουν αποσυρθεί από τα σύνορα της Ρωσίας με την Ουκρανία, είπε: "Σημειώσαμε τη ρωσική ανακοίνωση, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε ενδείξεις ότι οι δυνάμεις αποσύρονται".
Όταν τού ζητήθηκε να σχολιάσει την ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών ότι ο Ράσμουσεν πρέπει να είναι τυφλός για να μην βλέπει τις ενδείξεις της ρωσικής υποχώρησης, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ είπε στους δημοσιογράφους: "Διαθέτω πολύ καλή όραση".
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση