GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σακελλαρίδης, Μόραλης και Δούρου προηγούνται...

Από τα πρώτα στοιχεία επεξεργασίας των exit polls μέχρι το μεσημέρι, προκύπτει ότι στο δήμο της Αθήνας προηγείται ο υποψήφιος του ΣΥΡΙ...

Από τα πρώτα στοιχεία επεξεργασίας των exit polls μέχρι το μεσημέρι, προκύπτει ότι στο δήμο της Αθήνας προηγείται ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σακελλαρίδης ενώ δεύτερος είναι ο Γ. Καμίνης και τρίτος με μικρή διαφορά ο Ηλ. Κασιδιάρης. Με μεγάλη απόσταση ακολουθούν οι Άρης Σπηλιωτόπουλος και Νικ. Κακλαμάνης με τάση ενίσχυσης του τελευταίου.
Στον δήμο Πειραιά έχει μικρό προβάδισμα ο Γ. Μώραλης από τον Β. Μιχαλολιάκο.
Στην Περιφέρεια Αττικής η Ρένα Δούρου προηγείται με περίπου πέντε μονάδες, με δεύτερο τον Γ. Σγουρό.

3 σχόλια

  1. Από το πρωί ο Ελληνικός λαός πηγαίνει στη κάλπη, όχι για να εκλέξει δήμαρχο ή περιφερειάρχη, αλλά για να ζητήσει την Ελευθερία του από μια ιδιότυπη Κατοχή που του έχουν εφαρμόσει εδώ και 4 χρόνια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και ΔΝΤ ! Υπάρχει αέρας ελπίδας και ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ !

    Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, από κάθε ιδεολογικό χώρο,πάνω από κόμματα τρέχουν να ψηφίσουν υποψήφιους δημάρχους του Σύριζα ( Σακελλαρίδη, Δούρου, Δρίτσα, Μηταφίδη, Χαραλαμπίδου ), όχι γιατί έγιναν Σύριζα αλλά γιατί ασφυκτιούν από την ανεργία και τους φόρους. Άλλοι θα ψηφίσουν στις περιφέρειες υποψηφίους των ΑΝΕΛ ( Χαίκάλης- Αττική,Τέρενς Κουίκ- Θράκη )

    Αλλά και ένας τεράστιος αριθμός ψηφοφόρων κάθε ηλικίας θα ψηφίσει υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες της Ελληνικής Αυγής ( Κασιδιάρης - Αθήνα, Παναγιώταρος- Αττική, Κούζηλος- Πειραιά, Ματθαιόπουλος- Θεσσαλονίκη, Χρυσομάλλης- Κεντρ. Μακεδονία ). Παντού ακούς απελπισμένους ανθρώπους που σήμερα θέλουν να ψηφίσουν Ελληνική Αυγή γιατί πιστεύουν ότι έτσι θα τιμωρήσουν όσους έμειναν ατιμώρητοι για τη χρεοκοπία της Ελλάδας, για τη δική τους ανεργία, φτώχεια. Είναι άνθρωποι από κάθε ιδεολογικό χώρο, επίσης, που τους στέλνουν εκεί τα άδικα φορολογικά μέτρα του Στουρνάρα και τα χαράτσια του Θεοχάρη, η σκληρή πολιτική της κυβέρνησης απέναντί τους με ωμή ψυχολογική βία. Δεν είναι ούτε φασίστες, ούτε ακροδεξιοί, αλλά άνθρωποι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που έχουν απελπιστεί από την κυβέρνηση και τους Ευρωπαίους.

    Σήμερα ο ελληνικός λαός ( πλην ελάχιστων κομματόσκυλων καιβολεμένων ) μαυρίζει Καμίνη και Μπουτάρη, Σγουρό, Σπηλιωτόπουλο και Βασ. Μιχαλολιάκο, Καλαφάτη, Ιωαννίδη, Τζιτζικώστα, Μπόλαρη για να αναπνέει αύριο ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Όχι άλλο μαζούτ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ! Καλή λευτεριά! Καλή Ανάσταση ! Γκρεμίστε το παρασιτικό, κομματικό κράτος των πολιτικών τζακιών και της 40χρονης πολιτικής σαπίλας ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα γίνουν ρόμπες οι Αθηναίοι και οι Θεσσαλονικείς και θα πάνε στις κάλπες να ψηφίσουν τους αχυρανθρώπους των δήμιων μας, τον Καμίνη, τον Αρούλη, τον Μπουτάρη,τον Καλαφάτη, τον Σγουρό, τον Ιωαννίδη, τον Τζιτζικώστα ;

    Θα γίνουν ρόμπες οι Έλληνες, δίνοντας ψήφο σε περιφερειάρχες και δημάρχους που προέρχονται ή υποστηρίζονται από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ;

    Δηλαδή, δεν έχουμε ούτε φιλότιμο, ούτε τιμή, ούτε αξιοπρέπεια, να μας "βιάζουν" 4 χρόνια με χαράτσια, φόρους, ανεργία, απολύσεις, διαθεσιμότητα, απειλές κατασχέσεων, και εμείς σαν ζώα, θα γίνουμε ΡΟΜΠΕΣ ξεκούμπωτες, ξεφτιλισμένοι και πάλι θα τους ψηφίσουμε ;

    Θα πρέπει να μας φτύνουν οι νέες γενιές για άλλα τόσα χρόνια, αν πάρουν ψήφους οι Καμινομπουτάρηδες και οι ΣπηλιωτόπουλοΚαλαφάτηδες ! Ναι, είναι η απόλυτη ξεφτίλα, ο ξεπεσμός του ανθρωπίνου είδους να στηρίζεις με τη ψήφο σου, αυτούς που άφησαν άνεργα τα εγγόνια σου, που οδήγησαν σε αυτοκτονία το γείτονά σου, τον συγγενή σου στα συσσίτια και τις ουρές. Αν βγουν στο β' γύρο οι Καμίνης και Σπηλιωτόπουλος, ο Σγουρός, ο Μπουτάρης, ο Καλαφάτης, ο Ιωαννίδης, τότε δεν είμαστε ράτσα περήφανων ανθρώπων, αλλά ραγιάδες, καρπαζοεισπράκτορες, ΡΟΜΠΕΣ και καλά κάνουν και μας "βιάζουν" ψυχικά και σωματικά.
    '
    Αν ψηφιστούν ξανά περιφερειάρχες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τότε θέλουμε φτύσιμο και δημόσια διαπόμπευση και πρέπει οι Ευρωπαίοι να ξεχάσουν τον περήφανο, δημοκρατικό, ελεύθερο Έλληνα, αλλά θα είμαστε μια ζωή γιουσουφάκια των τυράννων μας, των πολιτικών τζακιών, των κοτζαμπάσηδων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και διεκδικούν ψήφο τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι οι εξής:

    Αττική:


    Αθήνα - Γαβριήλ Σακελλαρίδης
    Αγία Παρασκευή - Γιάννης Σταθόπουλος
    Νέα Ιωνία - Ηρακλής Γκότσης (περνάει πρώτος)
    Χαλάνδρι - Σίμος Ρούσσος
    Αιγάλεω - Δημήτρης Μπίρμπας (πρώτος)
    Βύρωνας - Άκης Κατωπόδης
    Ηλιούπολη - Χρίστος Κοκοτίνης
    Καισαριανή - Γιώργος Κοντόσταυλος (περνάει πρώτος)
    Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα - Άρης Βασιλόπουλος
    Ελληνικό- Αργυρούπολη - Χρήστος Κορτζίδης
    Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό - Γεώργιος Κομματάς
    Ζωγράφου - Τίνα Καφατσάκη
    Μοσχάτο-Ταύρος - Άρης Κρεμμύδας
    Χολαργός-Παπάγου - Περικλής Ζήκας
    Μάνδρα-Ειδυλλία - Θανάσης Πανωλιάσκος
    Πέραμα - Γιάννης Λαγουδάκης.

    Yπόλοιπη Ελλάδα

    Βόλος - Μαργαρίτης Πατσιαντάς
    Κέρκυρα - Κώστας Νικολούζος (πρώτος)
    Καλαμαριά - Μανώλης Λαμτζίδης
    Λευκάδα - Κώστας Δρακονταειδής
    Θήβα - Γιάννης Κόρδαζης
    Κατερίνη - Χρήστος Γιαννούλης
    Κοζάνη - Λευτέρης Ιωαννίδης
    Λάρισα - Αποστόλης Καλογιάννης
    Λιβαδειά - Γιώτα Πούλου
    Τύρναβος - Παναγιώτης Σαρχώσης.

    Στη Στυλίδα ο ανεξάρτητος νυν δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος, που υποστηρίχθηκε και από τον ΣΥΡΙΖΑ, εκλέγεται από τον πρώτο γύρο με ποσοστό που υπερβαίνει το 68%.

    Και τέλος στον Δήμο Αριστοτέλη (Ιερισσός), στη Χαλκιδική, οι περήφανοι κάτοικοι του, που πάλεψαν κατά της εγχώριας και ξένης Διαπλοκής, ΝΙΚΗΣΑΝ κι εξέλεξαν τον δικό τους δήμαρχο, υποστηριζόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Μίχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση